o właśnie, lepiej bym tego nie ujął.BartekKw napisał/a:57 jest świetne. Fajne, spontaniczne zdjęcie z dobrym kadrem i super kolorkiem
Yashica Mat124, Canon 100d
Sebastian napisał/a:Lubisz tak, czy masz krzywo ustawiony monitor?
Sebastian napisał/a:kadr troche bez sensu i wyglada na przypadkowy.
dawaj!Cytatco do Mrówki na takim zdjęciu, to takie zdjęcie istnieje. trochę stare, bo z czerwca, nie z mojej ręki, ale mogę pokazać. ; )
Eldred napisał/a:dawaj!
W każdej chwili służę pomocą czy sprzętową czy jakąkolwiek inną(mieszkam dosłownie o rzut beretem).Mrówka napisał/a:w ogóle, chyba sobie kupię pilocik, bo mi już włosy urosły i mogę się pobawić autoportrecikami.
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:A zaczynam żony szukać
Mrówka napisał/a:a w ogóle, w czym tu przeszkadzają moje koleżanki! młode, piękne i wspaniałe.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:Chociaż w czwartek byłem nieopodal
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
kaSetka z zabawkami
Może ciąć po włosach tak,żeby oczy nie były w centrum kadru.Teraz dopiero zauważyłem prawą rękę.Wydaje mi się,że raczej nie powinno tak być.Albo cała w kadrze albo zbliżenie i sama twarz.Rafi napisał/a:Może gdyby wykadrować inaczej?
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
Pentax, zasadniczo.
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Cytatkiedy przyjeżdżacie do Krakowa?