andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
64.Od strony kadrowej świetny portret,natomiast światełko chyba do poprawy.Strasznie płasko wygląda twarz a zwłaszcza nosek modelki.

igorkrupa  Dołączył: 17 Maj 2007
BartekKw napisał/a:
No jakaś cisza u Igora - wrzucaj foty bo dobrych portretów na forum brakuje :!:

W takim razie dorzucę troszkę portretów z wakacji :) jutro zapowiada się kolejna długo planowana sesja i mam nadzieję, że uda nam się z ekipą wykleić coś co ucieszy wasze oko!
Dziękuję Bartek za wizytę ;-)
MateuszG napisał/a:
igorkrupa, zazdroszczę poziomu :shock:
:-B

Dzięki śliczne i zapraszam częściej :-)
rysiekp17 napisał/a:
szkoda, że nie można reszty zobaczyć :-(

No właśnie przez to, że nie zapłaciłem za domenę wszystko mi padło, teraz się zabezpieczam i dodaje zdjęcia na serwery imageshack.us.
kristofo napisał/a:
Za dużo ciepłych kolorów jak na mój gust.

Hm robiłem to na LCD z mojego DELLowskiego laptopa więc może dla tego zbyt mocno podkręciłem żółć bo u mnie chyba jest niski spadek tych odcieni. musiał bym sprawdzić na jakims CRT.
andrzejb napisał/a:
Strasznie płasko wygląda twarz a zwłaszcza nosek modelki.

Dopalane było jednym oktaboxem a z przeciwka srebrną blendą, tak mi rozmyło cienie stąd efekt płaskości.

A o to efekty weekendowej podróży na plażę :)

65.

66.

67.

68.

69.

70.

71.

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania! :-B

pepek  Dołączył: 19 Lip 2006
Coś dziwnie wyszła konwersja do B&W. Jest jakiś dziwny odcień wdzianka na 65 i 68. Na moich monitorach fotki są trochę jakby wyprane, może lekka zabawa z suwaczkami coś da. Fajna modelka, fajne kadry. Masz 65 w szerszym kadrze?

dany  Dołączył: 30 Wrz 2008
Bardzo udana sesja,wszystkie foty dobre,65.genialne,piękna modelka.
Obróbka analogowa pasuje.Będzie jakiś wygłaskany bonusik w kolorze :-)

grabber  Dołączył: 01 Paź 2007
65 i 70 najbardziej mi sie podobaja i 71 ale bez butow ;)
Ta czern na niektorych jakby wpada w zielone a na innych jakby w mangente.
Gdybys dal tylko np 67 i nie napisal ze to z plazy to moglbym sie nie domyslic.

quasi  Dołączył: 08 Kwi 2008
igorkrupa, zniszczyłeś w/w zdjęcia poprzycinanymi kadrami. Tutaj mily zagrałby w ton i nie pytaj dlaczego.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Ta czarno-biała sesja niezbyt mi się podoba. No może poza Nr 65, który przyciąga wzrok. Ale pozostałe wydaja mi się trochę nijakie.

pepek napisał/a:
Coś dziwnie wyszła konwersja do B&W. Jest jakiś dziwny odcień wdzianka na 65 i 68. Na moich monitorach fotki są trochę jakby wyprane, może lekka zabawa z suwaczkami coś da. Fajna modelka, fajne kadry. Masz 65 w szerszym kadrze?

Właśnie w tych zdjęcia specjalnie podkrecilem suwaki czerni w kolorze selektywnym. niestety nie mam 65 w szerszym.
kristofo napisał/a:
igorkrupa, zniszczyłeś w/w zdjęcia poprzycinanymi kadrami.

Gdzie tutaj masz przyciete zdjecia?! koniec fotki konczy sie od pasa w dol wiec tak jak byc powinno.
Nie rozumiem tego!?
quasi napisał/a:
Tutaj mily zagrałby w ton i nie pytaj dlaczego.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
igorkrupa napisał/a:
kristofo napisał/a:
igorkrupa, zniszczyłeś w/w zdjęcia poprzycinanymi kadrami.

To nie ja napisałem. Chyba błąd w cytowaniu. ;-)

mori0220  Dołączył: 01 Lut 2009
Świetna seria plażowa.
Robisz postępy dążysz do perfekcji w kadrowaniu i dużo z nim eksperymentujesz a to popłaca ;-)
Podoba mi się... szkoda bo nie załapałem się na sesję deszczową... tyle co sobie poczytam wasze ochy i achy :-?

mori0220 napisał/a:
Świetna seria plażowa.
Robisz postępy dążysz do perfekcji w kadrowaniu i dużo z nim eksperymentujesz a to popłaca ;-)
Podoba mi się... szkoda bo nie załapałem się na sesję deszczową... tyle co sobie poczytam wasze ochy i achy :-?

dziekuje i obiecuje ze zrobie deszczowu upload.

quasi  Dołączył: 08 Kwi 2008
mori0220 napisał/a:
szkoda bo nie załapałem się na sesję deszczową... tyle co sobie poczytam wasze ochy i achy :-?

Oczywiście panu Igorowi strzelił piorun w kabel i spalił komuter wraz z dyskami/em. Toć nie może przywołać ich z zaświatów...
igorkrupa, "i nie pytaj dlaczego."
Mnie się nie podabają i takie jest moje zdanie. Prezentowałeś już na tym forum dużo lepsze zdjęcia.
Bez obrazy, a z obrazem :!: :-B

BartekKw  Dołączył: 12 Gru 2008
Super seria. Bardzo fajne zdjęcia kadrowo i w BW. A dziewczyna tez swietna. Gratuluje

Skocz do: