dudziks  Dołączył: 27 Maj 2006
A moja córka robi zdjęcia
Witam,
ponieważ to HydePark, pozwolę sobie na pokazanie Wam zdjęć zrobionych przez moją córkę. Zainteresowanie aparatem foto zdradzała już dawno:

Rok temu dostała na urodziny kompakta, i zaczęła robić zdjęcia wszystkim naokoło.

Dzisiaj uruchomiłem dla niej stronę z pixelpostem, i wrzuciliśmy trochę zdjęć (podpisy też córkowego autorstwa, ja robiłem tylko za wpisywacza)

A strona jest tu: http://www.madzia.dudziks.net

Zapraszam :)

mdfan  Dołączył: 09 Lis 2008
Bardzo sympatyczne :-) Gratulacje dla rodziców ;-)

Dziękuję, ale gdzie tam dla rodziców, ja gratulację przekażę córce :)

wawer1  Dołączył: 20 Kwi 2006
Dobry pomysł na edukację fotograficzną i przy okazji estetyczną dziecka. Pomagasz przy wyborze zdjęć do publikacji?

dudziks - gratulacje dla rodziców za udaną córkę :-) Dla córci - za zdjęcia :-)

mdfan: no tak to rozumiem i miło mi, dzieki :-D

wawer1: pomagam, przy okazji staram sie ją uczyć tego czego sam dobrze nie umiem - wybierania tylko w miarę dobrych zdjeć i ograniczania ich ilości. Dziś spedziliśmy ze dwie godziny przy picasie przeglądając jej zdjęcia z ostatnich dwóch tygodni.

Mam nadzieję, że mój syn też odziedziczy pasję po ojcu :-) Ale to za jakiś czas, na razie pozostało 5 tygodni do rozwiązania :-)

No to już blisko do finału! Życzę zdrowia mamie i synowi! :-D

DrEwNiAK  Dołączył: 29 Sty 2008
Hah ;-) Bardzo miłe i powodujące uśmiech jest to! Przypomniało mi się swoje dzieciństwo jak z tatą chodziłem robić zdjęcia Zenitem S, z czarno białym filmem. Zdjęcia robiłem sam, ojciec pomagał... po jakimś czasie nie chcieli wywoływać :-?

ladyhawke  Dołączyła: 07 Lis 2008
dudziks, a mnie się majbardziej podoba Twoje zdjęcie w pierwszym poscie. Z jaką świadomością córka obejmuje korpus a w drugiej ręce misia :D A zgięcie kolana nasuwa myśl " Chce mi się siusiu, ale zrobie jeszcze jedno zdjęcie " :D

Miś obowiązkowo uczestniczył we wszystkim. CHodził do żłobka, do przedszkola.... musiał więc być i podczas robienia zdjęcia :-)

A wczoraj dołożyliśmy kolejną porcję zdjeć :)

Skocz do: