CytatNie wiem jak wersja dwurdzeniowa, ale Atoma z jednym jajkiem można było zamęczyć kopiowaniem wielu plików pomiędzy partycjami.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Wiem czym jest DMA, nie musisz mi tego tłumaczyć.opiszon napisał/a:lata świetlne temu, pod strzechy zawitała technologia DMA (Direct Memory Access), dzięki której np dyski twarde, mogą korzystać z pamięci ram, bez udziału CPU
Zerknij tutaj. Masz tam testy kopiowania i kasowania plików.opiszon napisał/a:na prawdę ciężko mi sobie wyobrazić zajechanie CPU kopiowaniem plików
Twój Athlon jest szybszy od Atoma mimo że dzieli je szmat czasu. Atom po prostu nie był projektowany jako demon prędkości tylko procesorek o niskim poborze prądu (2-8W, zależy od modelu).opiszon napisał/a:mam Athlona 2000XP+, który zakładam że jest słabszy od tego Atoma (w końcu dzielą je epoki, jeżeli chodzi o rozwój sprzętu komputerowego)
srutututu
opiszon napisał/a:mam Athlona 2000XP+, który zakładam że jest słabszy od tego Atoma (w końcu dzielą je epoki, jeżeli chodzi o rozwój sprzętu komputerowego)
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.
pancurski napisał/a:Ogólne przeznaczenie kompa to domowy media center
srutututu
macioh napisał/a:Zerknij tutaj. Masz tam testy kopiowania i kasowania plików.
krótkowzroczność + astygmatyzm :]
Czyli myślałem, że będzie gorzej. Pracować się poważnie nie da, ale nie trzeba iść na kawę przy otwieraniu obrazków.andrusz napisał/a:Gwiazdor napisał/a:ja jestem miło rozczarowany
czyli niezadowolony? ale ci miło?
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
nvidia ion jak jużpancurski napisał/a:Gdy był wykonywany ten test komp oparty na nvidia atom jeszcze nie istniał.
srutututu