gonia65  Dołączyła: 06 Sie 2008
KSIĘŻNICZKA WINOBRANIA
Bardzo prosze wszystkich forumowiczów o pomoc Młodszej Goni w wygraniu konkursu winobraniowego i oddawanie głosów na nią wysyłając SMSy na nr 72051 o treści:

KSIEZNICZKA.9

Głosy należy oddawać do 6 września do godz.15
I ważna informacja: cena SMSa - 2,44 zł

Dziękuję wszystkim, którzy oddzą swój głos :))
A tu link do jej galerii:
http://www.gazetalubuska....NIE22/873623254

Relacja oczywiście będzie z winobraniowego korowodu i wyboru księżniczki :mrgreen: ;-)

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
O co chodzi? Co to za konkurs? Jakie winobranie?

Desmond  Dołączył: 07 Paź 2008
Mnie zawsze irytu ... (cholera, słownik na anglieski mi sie przestawił) uch ... już lepiej

no wiec: mnie zawsze irytuje jak ktoś wrzuca linka do własnej strony konkursowej i prosi o głos. Ideą konkursów jest to by wygrał najlepszy, a nie ten co najwięcej refów roześle ...

Btw. szkoda że te zdjęcia są tak zniszczone przez kompresję, ale co poradzić

W Zielonej Górze, co roku odbywa się WINOBRANIE. Przecież Zielona Góra to winny gród :mrgreen: Został ogłoszony konkurs na księżniczkę winobrania i Młodsza Gonia stanęła do niego, a ja robię jej reklamę i pomagam zdobyć głosy. Dlatego proszę wszystkich chętnych do wysyłania SMSów.

Tak się składa, że to nie ona wrzuciła linka, do swojej strony, ale ja i proszę o SMSy w swoim imieniu - czyli matki.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
gonia65 napisał/a:
Został ogłoszony konkurs na księżniczkę winobrania i Młodsza Gonia stanęła do niego, a ja robię jej reklamę i pomagam zdobyć głosy. Dlatego proszę wszystkich chętnych do wysyłania SMSów.
No ale pomóż nam rozsądnie ulokować te prawie dwa i pół złotego, tu chodzi o to, kto najwięcej tych winogron zebrał, czy najszybciej? Czy to tylko kolejny konkurs piękności? Bo z linka, który podałaś, nic innego nie wynika.

Chodzi o wybranie księżniczki winobrania, czyli o wdzięk, urodę itd...

Czyli dobrze napisałeś, kolejny konkurs piękności ;-)
Ale chodzi tu bardziej o zabawę, bo i impreza zabawowa :mrgreen:

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Zabawa jest fajna. Co roku jestem w tym okresie w ZG, bo organizowana jest tam III Runda Pucharu Polski. W przerwach między konkurencjami zwiedzam Festiwal Winobrania. Na rynku, na scenie paradują fajne dziewczynki. :roll:

wujek  Dołączył: 12 Sty 2008
Pentagram napisał/a:
bo organizowana jest tam III Runda Pucharu Polski.

w czym ten puchar? Czy może Puchar z Winem?

Pewnie w żuzlu, bo to nasz sport... :mrgreen:

rysiekll  Dołączył: 10 Maj 2007
gonia65 napisał/a:
Pewnie w żuzlu, bo to nasz sport... :mrgreen:
Jeszcze ze dwa lata temu bym się kłócił, chociaż za żużlem nie przepadam :-P

Za żużlem też nie przepadam. W strzelaniu. Spokój, cisza, skupienie, zupełnie jak w szachach. :->

Wyobraź sobie, że mimo tego iż Zielonogórzanka jestem, też za nim nie przepadam :-P

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
Ja również za żużlem nie przepadam!

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
perl napisał/a:
Ja również za żużlem nie przepadam!

No bo żużel ciężko się gryzie, i ma mdły smak.

No, czas ruszać na winobranie. Jadę popatrzeć na te śliczne zielonogórzanki. :evilsmile:

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Pentagram, pozdrów je ode mnie, w tym roku nie wpadnę do domu w czasie winobrania.. I nie szalej za bardzo na strzelnicy ;-)

Pozdrowię :roll:
W Poznaniu byłem 2 tygodnie temu, ale nie natknąłem się na nikogo znajomego. :-/
Pochowaliście się, czy co. Przecież Poznań nie może być taki duży! :evilsmile:

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Pentagram, trzeba było dać znać, a nie z misją szpiegowską przybywasz, po cichu ;-)

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
No.. byśmy Cię ugościli :evilsmile:

Po cichu i tylnymi drzwiami, bo ze Szczecina jechałem. :mrgreen: Posiedziałem dwa dni w Poznaniu i do domku. :->

Skocz do: