Sony A7 - w końcu święty grall
pozdrawiam
Andrzej
(Sony A7 III, Samyang 35 f/2.8, Sony fe 50 2.8 Makro, Sony fe 24-105 G, PENTAX K20, smc PENTAX - DA 18-55mm AL, smc PENTAX-A 1:1.7 50 mm, LD Di TAMRON AF 70-300mm.) NIKON Coolpix P7000.
no i ta reklama co się wszy i gnidy wyczesuje tylko razszczypiorrr napisał/a:Królują porównania proszków z Hajzerem w roli głównej
Motory,aparaty,lornetki,latarki,
gajos007 napisał/a:no i ta reklama co się wszy i gnidy wyczesuje tylko raz
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Sony A7 - w końcu święty grall
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
a najmniej w wieku od 40 do 49 ... dziwnym trafem pominęli statystyki od 30 do 39 ...Morg napisał/a:najwięcej śmiertelnych wypadków powodują osoby w wieku 20-29 lat.
... w pewnym momencie też mrówki poczułem ... świetnie zrobiona ... no i tło muzyczne bezbłędne.Cytatchcecie życiową reklamę? proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=zhAZ7ICogxY
momentami też mrówki czułem
YellowLabel napisał/a:Był tutaj gdzieś ten artykuł w którym wypowiadał się lekarz chirurgii
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
Myślisz że ile można się zachwycać wrażliwym paparazzim? :> Trzeba było zapodać linka do "Może filmi ... kawał jakiś"CytatJak zwykle watek zszedl z tematu
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Niech no mi ktoś pomoże. Co to za kawałek leci jako podkład, bo już drugi dzień za mną chodzi ... niby kojarzę, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć.YellowLabel napisał/a:chcecie życiową reklamę? proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=zhAZ7ICogxY
mnie przechodziły ciarki jak ją oglądałem