MES,K100D
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:
w aparacie znajduje się procesor, który jest praktycznie zaprojektowany do tego, żeby mielić dane z matrycy i obrabiać obraz
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
ja tam będę inżynierem mechaniki (jak wytrzymam z profesorkami jeszcze roczek) - z projektowania układów miałem tylko bramki modulo8 czy jak to się tam nazywało... mam wrażenie że nawet tak wyspecjalizowany procek jak ten w aparacie jest tysiące razy wolniejszy od "uniwersalnego" z PC (czyli jeśli uniwersalny potrafi wykorzystać tylko 1/1000 swoich możliwości w pewnym zadaniu to i tak nie jest znacznie słabszy...)opiszon napisał/a:projektowanie układów cyfrowych się kłania
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
pyciar napisał/a:mam wrażenie że nawet tak wyspecjalizowany procek jak ten w aparacie jest tysiące razy wolniejszy od "uniwersalnego" z PC (czyli jeśli uniwersalny potrafi wykorzystać tylko 1/1000 swoich możliwości w pewnym zadaniu to i tak nie jest znacznie słabszy...)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
MES,K100D
WuWu84 napisał/a:Auto WB nie polega na tym, że wybiera jeden z gotowych ustawień daylight, shade itp, także ten zapis auto, a niżej daylight jest bez sensu.
MES,K100D
Ganz napisał/a:Tak to działało (IMO) od zawsze
K-5/D-BG4/O-ME53/FS K3
Sigma 17-35 mm f/2.8-4 EX DG ASP, Sigma 24-70 mm f/2.8 EX IF DG HSM, Tokina AF 70-210 f/4.5
Metz 48AF-1; Velbon Sherpa 450R
Nie ma powrotu do jaskiń. Jest nas za dużo.
WKIPTJI
MES,K100D
kupić K7?Cytatjak zaktualizować PPL do 4?
Ganz napisał/a:jak zaktualizować PPL do 4?
Ganz napisał/a:poprawili tą nieszczęsną lupę?
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Ganz napisał/a:jak zaktualizować PPL do 4?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
MES,K100D