Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:Patrzcie w moje oczy, patrz w moje oczy
K10D + ja. ;)
* Fotograf Amator ;)
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Tutaj sie mylisz, niektórym zdarzały się takze w innych obiektywach. Ale nie słyszałem, by miało to miejsce np. z TamronemTomiTom napisał/a:dlaczego wszystkie Pentaxy i Samsungi mają ff/bf tylko ze starymi stąłkami??![]()
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
sores
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Ludzie, manualne stałki to zło! Ostatnio zapiąłem do body 28-ke milo i nie minął tydzień, jak z konta zaczęła mi znikać kasa!! Nie kupujcie tego!!!!!
![]()
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
tomecki napisał/a:Tylko ciekawi mnie czemu nikt nie weźmie się na poważnie za sprzedaż np. nowych FA 50/1,4 przy tylu chętnych pewnie ładnie by schodziły.
"eN" System
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
awakqwq napisał/a:ty masz N czyli bez problemu możesz sobie sprawić 50/1.8 nową z AF. Zazdroszczę troche
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Marek Wyszomirski napisał/a:Szok! A ja wczoraj własnie odebrałem SMC-FA50f1.4 w idealnym stanie za jedyne 700zł! Zresztą od Kolegi z forum kupiony.
asklop napisał/a:nie ma strachu. teraz jest niedobor jasnych 50/1,4 af, bo Pentax wyprzedaje resztowki z magazynow i pewnie wiecej ich nie bedzie do czasu kiedy pokaza na rynku nowa 55 z SDM. wtedy mozna miec nadzieje, ze beda one bardziej dostepne, choc moze nie w pierwszych miesiacach. Najpierw musza się zachodnie rynki nasycic, a podejrzewam, ze Pentax nie ma nawet w polowie takich mocy produkcyjnych jak np. Nikon.
PZ1, KX i kupa szkieł
"Living is easy with eyes closed"
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
sołtys napisał/a:awakqwq,
PATRZE W TWOJE OCZY!
CZUJE SIĘ SENNY!
... TAK ...
... NIE MOGĘ SIĘ TEMU OPRZEĆ ...
... SPRZEDAM CI ...
... PLEŚNIAKA ...
... ZOOMa ...