Marcinicus  Dołączył: 30 Gru 2006
Chciałem również pomóc w swoich stronach, ale widzę, że już sobie poradziłeś. Trzymam kciuki za dziewczynę.

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
tref napisał/a:
Odwołuję akcję poszukiwawczą

Szczęście, że się znalazło :-D
Dowiedziałem się, że lek wycofany jest z dystrybucji i od 4 m-cy nie ma go w katalogach hurtowych. Pozostało więc szukanie po zapasach aptek.

dr_Fell  Dołączył: 30 Sie 2008
Cieszę się i trzymam kciuki

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Mam nadzieję, że niedługo będę mógł napisać, że wszystko skończyło się dobrze. Jeszcze raz wielkie dzięki!

:-)

powalos  Dołączył: 20 Kwi 2006
Niech się dziewczyna szybko budzi!!!! Przecież całe życie przed nią! Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pzdr.

danula  Dołączyła: 09 Wrz 2009
Moje dziecko choruje na mukowiscydozę i leczymy ją też Kolistyną (Colistin 1 000 000). Od maja 2009 brakuje tego leku wszędzie. Mam resztki . Jeśli zaprzestanę leczenie to moje dziecko będzie musiało iśc do szpitala. Jeśli ktoś wie gdzie można zdobyć Kolistynę to prosze o kontakt na dantka30@op.pl
Będe bardzo wdzięczna
------------------------------
W ogóle to wiele osób poszukuje tego leku. To bardzo przykre bo ten lek który ratuje życie a zaprzestano produkcji

Witam ponownie w tym smutnym wątku.

Sytuacja Sandry nie jest najlepsza. Nadal śpi i potrzebne są fundusze na rehabilitację.

Może ktoś jeszcze nie wypełnił PITu i zechce przekazać 1% podatku. A może ktoś po prostu zechce wpłacić. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Podaję namiary:

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
KRS: 0000037904
ul. Łomiańska 5
01-685 Warszawa

nr konta:
41 1240 1037 1111 0010 1321 9362

koniecznie z dopiskiem:
"darowizna na rzecz Sandry Horajskiej"

andybond  Dołączył: 13 Lip 2009
PIT niestety rozliczyłem.Z powodu wypadku z okiem i pobytem w Klinice w Szczecinie mam tyły w budżecie rodzinnym,dlatego przelałem nie tyle ile bym chciał i ile mi serce podpowiadało :oops:

tref, Buziaka ode mnie dla Sandry niech się trzyma i niech będzie twarda jak body Pentaxa ;-)

andybond, dziękuję w jej imieniu. Cały czas powtarzam, że za jakiś czas Ona tu przyjdzie i wszystkim pięknie sama podziękuje, tylko to musi potrwać. Musi, bo widocznie tak ma być.

Skocz do: