Jasiek Matacz napisał/a:Spoko, mi potrzeba negatywnych opinii bym wiedział co robię źle, to na prawdę nie ma być kącik wsparcia
Jasiek Matacz napisał/a:Po krótkiej konsultacji z koleżanką(powiedziała bym wrzucił jeszcze dzisiejszą sesje[...]
+
Jasiek Matacz napisał/a:Wiem że niedopracowane ale to był pełen spontan i na przygotowanie sprzętu i akcesoriów miałem 5min...
Jasiek Matacz napisał/a:ja lubię takie, to oświetlenie i przekontastowienie to celowo by wydobyc atmosfere jak z horroru stąc stroj na 7-mce lub te jak siedzi i udaje że sie boi...
Jasiek Matacz napisał/a:No to może moja pierwsza sesja z FA 1.4/50mm, wszystko takowy oprócz 13 zdjęcia które wykonałem jego analogowym odpowiednikiem:
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Praca z modelką (elem) to wielka i trudna sztuka
nie ma mnie w internecie
Jasiek Matacz napisał/a:akurat wtedy miała ochotę i przyszła do mnie ze chce
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
taki bez kabelków i bajtów obok szkła i metalu w tym przypadku SMC-M Pentax 1.4/50mmCytatA co to jest analogowy odpowiednik FA??!?!
k10+kit2+80-200/4,7-5,6+Pancolar 50mm/1.8+soligor tif 340 & 380(pójdzie na sprzedaż)+ T17-50/2,8+M48-1 :) no i takie tam różne analogowe i małe cyfrowe
wchodzić i komentować --> http://www.flickr.com/photos/rysiekp/
rysiekp17 napisał/a:taki bez kabelków i bajtów obok szkła i metalu w tym przypadku SMC-M Pentax 1.4/50mm
Pozdrawiam
Arti
Jasiek Matacz napisał/a:I nie ustawiłeś sobie kompresji, jakości zdjęcia i rozszerzenia na obiektywie ?
Pozdrawiam
Arti
zapraszam!
k3II, k20d, 10-20, 16-50, 85, 8, af540, yn560
moje oczy są oczami wariata...
K100D + kit + kilka starych stałek
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Jasiek Matacz napisał/a:Ok wrzucam, ale coś dziwnie bo u mnie mają niebieską poświatę ale Darkduch pisał że u niego są ok-BW, więc chyba ja coś mam z kompem...