screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
Ze znanych nazwisk, robi (moim skromnym zdaniem) naprawdę dobre zdjęcia: Bryan Adams
http://www.bryanadams.com...get=photography

andrusz  Dołączył: 28 Lip 2007
Taki to ma modelki: Amy Winehouse, Cindy Crawford, Kate Moss, Nastassja Kinski... Ale rzeczywiście zdjęcia niezłe :-)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Ja nie widzę sprzeczności w tym, że ktoś jest artystycznie utalentowany w jednej dziedzinie sztuki, a radzi sobie też w innych.

Mam kilku znajomych którym równie dobrze szła gra na fortepianie i malowanie... A jedna koleżaka, to startowała 2 razy na koserwację zabytków, a teraz buduje silniki do samolotów...

Talenty chodzą parami.

ubeuszek  Dołączył: 03 Cze 2008
jorge.martinez napisał/a:
Ja nie widzę sprzeczności w tym, że ktoś jest artystycznie utalentowany w jednej dziedzinie sztuki, a radzi sobie też w innych.

Jedno o dziwo nawet drugie wspomaga, np. od grania na perkusji ma się na starcie ciut więcej wyczucia w prowadzeniu auta ;-)

blanchet  Dołączyła: 20 Kwi 2007
łoo Bryan robi świetne fotki...
przystojny, nieźle śpiewa, fajnie foci...idealny kandydat na męża :-P

ubeuszek  Dołączył: 03 Cze 2008
blanchet napisał/a:
przystojny, nieźle śpiewa, fajnie foci

Kanadyjczyk :-P

M.W  Dołączył: 20 Sie 2008
Cytat
W dobie aparatów cyfrowych, gdy fotografią zajmuje się więcej osób niż kiedykolwiek, łatwo jest przeoczyć twórczość autorów mniej znanych – zwłaszcza, gdy ich sława, wynikająca z wybitnego kunsztu w innej dziedzinie, przysłania ich działalność fotograficzną. Z taką sytuacją mamy do czynienia w przypadku Janusza Gajosa – wybitnego aktora kinowego i teatralnego, profesora nauki o sztukach pięknych, którego każdy z pewnością świetnie kojarzy z wielu kreacji filmowych i scenicznych, lecz nie wszyscy słyszeli o jego działalności jako fotografa.
http://www.swiatobrazu.pl...ajos-23812.html

Skocz do: