Iza napisał/a:Gosia, a powiedz mi gdzie się nie patrzy na kobietę przez pryzmat jej wyglądu.
Cytata wiecie czego ja bym nie chciał ?
chodzić do fotografa głupka.
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Cytati jakoś może po zdobyciu doświadczenia
Trochę sprzętu, trochę umiejętności, dużo zapału, mało czasu.
Z-series fan // Capsicum Addicted // Debian Bastard
zaroowka napisał/a:...w odniesieniu do ślubów. Każdy jakoś zaczynał, nieprawdaż?
A co do fish-eye, może ma po prostu pomysł, ideę na jego użycie... Czas pokaże.
OT: Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że przyjacielska atmosfera tego forum gdzieś zanikła - stała się "mocno średnio przyjacielska" i ...![]()
...szkoda.
K-30 10-20,8,70-300,50
bix napisał/a:
Cytata wiecie czego ja bym nie chciał ?
chodzić do fotografa głupka.
A często chodzisz w ogóle do fotografa? Przecież można za każdym razem do innego :)
modern art = i could do that + yes, but you didn't
K-30 10-20,8,70-300,50
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
gebi napisał/a:GratulacjePokaż zdjęcie, którym wygrałeś.
K-30 10-20,8,70-300,50
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
matth napisał/a:Co to był za konkurs? Twoje wspomnienia z wojny?
K-30 10-20,8,70-300,50
Pentax, zasadniczo.
Trąci przekrętem.quasi napisał/a:Jestem "niewierny"
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
Cytat2 miejsce: Wojciech Domagała
Pozdrawiam
Arti
O rrrrrany. Aż archiwa przegrzebię - coś mi świta, że wióry leciały.Arti napisał/a:A to nazwisko dłużej bywającym użytkownikom, jeszcze chyba list, powinno też być znane...
Jarek Dabrowski napisał/a:coś mi świta, że wióry leciały.
Pozdrawiam
Arti