guerilla napisał/a:poza tym notorycznie nawijałem po 50-60 klatek
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
No ale przeciez pisze. Przed wyjazdem nawijasz sobie ile trzeba i juz. Ja tak zawsze robie i jakos zyje. Ze szpuli wychodzi 18 filmow - to mozna nawet za jednym posiedzeniem nawinac.guerilla napisał/a:Dlatego, że jak gdzieś jedziesz to przecież nie będziesz brał szpuli do plecaka ..?
A ja notorycznie nawijam 37 klatek, co do jednej, i nie musze liczyc zadnych klikniec, a i dokladnie widze ile mi filmu jeszcze zostalo w ladowarceguerilla napisał/a:poza tym notorycznie nawijałem po 50-60 klatek i mi się motor zacinał w PZ20
pozdrawiam,
dzerrry
modern art = i could do that + yes, but you didn't
"Living is easy with eyes closed"
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Tref mówił, że jeszcze do niedawna tak było, ale zaczyna być z tym coraz gorzej.thrackan napisał/a:Ktoś tu się zarzekał, że w labach można tego dostać na kilogramy gratis.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
To moze Warszawa jest taka swiatowa i juz calkiem na cyfre przeszla, bo u mnie we wszystkich okolicznych labach dostaje do grzebania wielkie kartony z kasetkami.Iza napisał/a:Tref mówił, że jeszcze do niedawna tak było, ale zaczyna być z tym coraz gorzej.
pozdrawiam,
dzerrry
Jak sprzedawca w sklepie za komunydzerry napisał/a:Nie ma i prawdopodobnie nie bedzie
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Ooops, nie wiem jak to mozliwe, ale wyglada na to, ze jednak w Adoramie nagle tri-x jest dostepny
"Living is easy with eyes closed"
No chyab statkiem. Mysle, ze warto poczekac. Zaloze nowy temat z akcja.guerilla napisał/a:statkiem popłynie.. ?
pozdrawiam,
dzerrry