Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Miłośnik pełnej klaty
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Artur
K10D (klin, raster) + MZ-7 (jeszcze bez klina)
Pentax DA 18-55mm AL II + Tamron 28-75/2.8 + Auto Chinon MC 50/1.4 + Auto Revuenon MC 135/2.8
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Zrezygnować ze studiów...Jasiek Matacz napisał/a:Co z tym zrobić?
Pentax, zasadniczo.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Nope. Ja tez obstawiam SATA.plwk napisał/a:XP z SP3 to chyba obsługuje SATA
pozdrawiam,
dzerrry
Znaczy, ze XP nie obsługuje SATA ?dzerry napisał/a:Ja tez obstawiam SATA.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Obsluguje SATA, jednak plyta instalacyjna nie posiada sterownikow, wiec instalator nie potrafi dobrac sie do dysku SATA. Sterowniki trzeba wgrac z dyskietki podczas instalacji, gdy wyswietla sie pasek o ktorym pisze Jasiek - klawisz F6 jesli dobrze pamietam, lub samemu sobie stworzyc plyte instalacyjna ze sterownikami SATA, tak jak pisze Lord.argawen napisał/a:Znaczy, ze XP nie obsługuje SATA ?
pozdrawiam,
dzerrry
Nie wiem jak w laptopie. Ale ostatnio na PC instalowałem na czysty dysk SATA XP z SP2. Żadnych problemów.dzerry napisał/a:Obsluguje SATA, jednak plyta instalacyjna nie posiada sterownikow, wiec instalator nie potrafi dobrac sie do dysku SATA.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
pozdrawiam,
deckard
N
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
screwdriver napisał/a:Co do BIOSu niekompatybilnego z XP, jeszcze się nie spotkałem.
Miłośnik pełnej klaty
K20D,K-R,10-20mm,16-45mm,35mm,50mm,18-55mm,28-105mm,70-210mm,70-300mm,400mm, 170-500 jupi
GX20/Kit 17-55/RICOH KR-10x/SMC-M 50 /Tamron 28-75
Nie była to kwestia sterowników? Ale dobrze wiedzieć. Jaki to był model FS? Dzięki.Meggido napisał/a:Wszystko grało póki nie kopiowałem plików na dysk
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
Jasiek Matacz napisał/a:Vista chodzi, Fedora 11 chodzi. 7 sobie ściągne za darmo po 20-którymś października, choć i tak mogę mieć darmową z uczelni.