Crow  Dołączył: 08 Paź 2008
W takiej cenie to pewnie jest bez matrycy :-P

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Albo bez obudowy ;-)

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Zapewne jest bez aparatu.

Zazdrościć to można w pełni funkcjonalnego aparatu, który jest materialny :-P

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Crow napisał/a:
który jest materialny :-P

I legalny.

Desmond  Dołączył: 07 Paź 2008
To "cały kraj" sugeruje coś podobnego jak na allegro bywa - tylko wysyłka. Pochwalcie się, jak ktoś na maila tam posłanego odpisze (pomijając wiadomości od mailera o błędach). Jak coś to obiecuję, że hejtami rzucać nie będę, będę się cieszył z tego że ktoś kupił K7demke tylko o 200 zł drożej od ceny, za jaką kupiłem moją używaną kdyszkę. Jak na prawdziwego bliźniego, rodaka przystało. Oby w zestawie był aparat.

[ Dodano: 2009-10-05, 22:52 ]
Jasiek Matacz napisał/a:
zapłace przez Western Union
Jak to zostało udowodnione, to jest najbezpieczniejsza forma płatności. Pełne ubezpieczenie itp itd.

MateuszG  Dołączył: 29 Paź 2008
te ceny to pewnie w "oiro" :-P

nie widzę tam "zł" czy "pln"

PS. zamiast odwiedzać strony typu "japanfoto" lepiej wejść na allegro i poszukać prawdziwych okazji :-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Jasiek Matacz napisał/a:
Nawet nie wiedziałem ze k-X jest tak tani, od razu po premierze kosztować 2250zl

przed premierą :!:

tzn przed premierą sklepową

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Jasiek Matacz napisał/a:
3-4 miesięce i będzie 1800zl...

O Wielki i Nieomylny Proroku Nasz! A teraz powiedz nam maluczkim jak żyć?! ;-)
A bardziej serio - kiedyś można było tak przewidywać, ale przy obecnym zamieszaniu na rynku walut...

izbkp  Dołączył: 15 Gru 2008
Zamieszanie na rynku walut to był okres od połowy grudnia do końca czerwca. Teraz jest w miarę stabilnie a obserwować cały czas można bardzo powolny zjazd w dół ;) Moim zdaniem 1k8 zł za KX to realna cena ;)

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Jeśli K-x wejdzie z ceną około 2300zł to cena może nie spaść znowu tak szybko do 1800zł. Podobno w Japonii tak się cieszą z tych kolorków, że czas oczekiwania na aparaty wydłużył się do 3-4 tygodni, czyli mogą nie wyrobić z realizacją zamówień więc po co mieliby obniżać ceny?

Akai  Dołączył: 06 Sty 2008
No i prosze.
Mialem wlasnie telefon w sprawie K-7.Oferta niby aktualna.Odbior osobisty w Szczecinie lub przelew.Jesli ktos ze Szczecina ,mialby ochote przekonac sie, czy to wtopa, czy okazja, moze dzwoninc . . . . . .

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Ciekawe czy dzwoniąc np. ze Szczecina nie powiedzą że odbiór w Białymstoku ?
Akai wiedzieli skąd dzwonisz ?

Jak zobaczę to uwierzę. Ciekawe, na której autostradzie one spadają. Ustanę na poboczu i będę łapał. Ba nawet zapłacę mandat za parkowanie w niedozwolonym miejscu.

gezeb napisał/a:

Akai wiedzieli skąd dzwonisz ?

a jakie to ma znaczenie?Komorka zdaje sie prefiksu nie dodaje, nie?

aaa..To oni dzwonili na podany nr.kom.

Zapytalem o odbior osobisty i padlo, ze tak i w Szczecinie.Gadka szmadka, ze wszystko legalnie, ze polska dystrybucja itd.Na to ,by w ciemno ganiac na drugi koniec kraju jestem za leniwy i za stary,. Jesli jednak ktos jest tam na miejscu i ma ochote, to podrzuce kontakt i niech zbada co i jak.
Ot i tyle

alekw  Dołączył: 27 Wrz 2007
Nie maja czasem D3 za 800 zl? :mrgreen:

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Jak to jakie , jak w rozmowie wypytali , to zgodnie z tym odpowiedzieli gdzie można odebrać :)

Macie i dzwoncie.
Sam jestem ciekaw jak sie sprawa rozwinie i jak oferujacy te cuda bedzie kombinowal.Numer z ktorego do mnie dzwoniono to:
519-713-226

ciekawym wrazen :-)

vertiico  Dołączył: 08 Maj 2007
izbkp napisał/a:
miarę stabilnie a obserwować cały czas można bardzo powolny zjazd w dół ;)

złotego , tak , jak nabardziej,
ale stabilności nie ma

bobek  Dołączył: 26 Mar 2008
jade do szczecina jutro wiec zobaczymy a taki pieniadz jetem w stanie wydac :mrgreen:

Akai jak mozesz podaj mi adres mailowy bo w tej samej konfiguracji wisi K7 ale z mazowieckiego.

PS. telefon wylaczony

Skocz do: