Moge sprobowac przygotowac ci polecenie na to. Przegrasz sobie convert.exe i bedziesz mogl zapuszczac to dla dowolnych plikow pod winda.
To jeśli pomógłbyśmi z tym, byłbym Ci bardzo wdzieczny, bo sam to nawet sie za to nie zabieram... (w kompie jak cos nie działa, to nerwy mi wysiadają heeh)
Zrobimy tak: sprobuje skorzystac z tych plików, ktore zamiescił gazeb, a jesli nie bedzie mi odpowiadał wynik tych działań, to przygotuje plik wyjsciowy taki jaki chcialbym miec i kierdel mi okresli sie czy daloby sie cos takiego przygotowac polecenie na to.
Dzieki z góry chlopaki za pomoc.
kierdel napisał/a:
Jezeli chcesz sie w takie cos bawic oczywiscie :)
nie jest to chyba takie klikajaco - chlonne , jesli sie to ogranie...
Póki co mam program InfranView zainstalowany, ale nie mogłem znalezc wiersza polecen do podpisu cyfrowego.
[ Dodano: 2009-10-11, 14:17 ]
gezeb napisał/a:
PS. Temat ma datę wygaśnięcia bo czytam a nie widzę
Ustawilem, ale chyba jakas dobra dusza go usunela,bo rozwinal sie nader ciekawie.
To jeśli pomógłbyśmi z tym, byłbym Ci bardzo wdzieczny, bo sam to nawet sie za to nie zabieram... (w kompie jak cos nie działa, to nerwy mi wysiadają heeh)