E-e. Cena + podatność na zarysowania.Effendi napisał/a:Same zalety.
to przy pewnym poziomie wady bardzo ważna cecha!Effendi napisał/a:lżejsze
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Szczęśliwy człowieku!j+ napisał/a:A że 80% czasu chodzę bez okularów, to wady szkła przestają się dla mnie liczyć
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Samp napisał/a:Zainteresowanym mogę polecić.
Pozdrawiam,
thrackan
Samp napisał/a:widzi się na ulicach ludzi w takich samych oprawkach, t-shirtach, butach... Koszmar współczesności.
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Dlatego zawsze na dobieranie oprawek idę z kimś zaufanym.mygosia napisał/a:Marzy mi sie optyk, ktory rowniez doradzi mi w jakich brylach mi do twarzy.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
mygosia, w Pruszkowie jest taki fajny mały zakładzik optyczny. Sympatyczne małżeństwo prowadzi. Zapraszam do mnie w odwiedziny, to możemy tam wpaśćmygosia napisał/a:Marzy mi sie optyk, ktory rowniez doradzi mi w jakich brylach mi do twarzy.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:Zapraszam do mnie w odwiedziny, to możemy tam wpaść
mygosia napisał/a:Marzy mi sie optyk, ktory rowniez doradzi mi w jakich brylach mi do twarzy.
K10D | MZ-5n | MZ-M
Pozdrawiam,
thrackan