Crow napisał/a:brakuje tylko klimatyzacji
Crow napisał/a:to babskie auto
Crow napisał/a:a naprawdę bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam
Arti
o właśnieCytatI jak na francuza przystało - problemy z elektryką :)
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Cytatze skodami to do opiszona, ja osobiście przejechałem się na koncernie AVG
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
i prawidłowo, VAG jest właścicielem marek:Doktor_Vincent napisał/a:VAG i oczywiście jako skrót myślowy podczepiłem do tego skodę, seata i taki tam
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Dopiero fabia jest modelem różniącym się od pozostałych w koncernie głównie zewnętrzną częścią nadwozia. Całe bebechy są wspólne z innymi autami z koncernu i jest tylko kwestia różnej kompletacji i jakości montażu.
plwk napisał/a:opiszon ma model przedpołączeniowy i z VW są tam akcesoria typu zegary, klamki, hamulce itp. cała główna konstrukcja z układem napędowym włącznie są czeskie.
tzw Skoda Favorit MK2 (prototypy Felicii wyglądały jak leciutko zmodyfikowane Favo)plwk napisał/a:model przedpołączeniowy
Słyszałem, że ostatnio kupili Porsche.opiszon napisał/a:VAG jest właścicielem marek:
Audi, Lamborghini, Bentley, Bugatti, Seat, Skoda, Volkswagen, Scania, Auto Union, DKW, Horch, NSU, Wanderer
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel