galant  Dołączył: 11 Cze 2008
andrusz napisał/a:
Macie jakieś doświadczenie z BlueConnectem albo z iPlusem? Jak się sprawują w W-wie?

Ja korzystam z iPlusa, ale niestety w W-wie nie sprawdzałem. W mieszkaniu działa mi wyśmienicie, prędkość dochodzi do 4-5 Mb/s, mam maksymalny zasięg HSDPA. Cenię w nim to, że gdziekolwiek nie pojadę (prawie ;-) ) mam internet przyzwoicie działający. W większości miejsc, w których byłem, działał minimum po EDGE-u.
Jeżeli chodzi o modemy różnice często są. Prywatnie korzystam z netbooka z wbudowanym modemem, który sprawdza się lepiej niż np. modem usb.
Jeżeli nie masz simlocka w modemie kup po prostu startery simplusa, ery i orange i porównaj jak działa w miejscach, w których korzystasz najczęściej. Koszt niewielki a będziesz miał jasny obraz i łatwiejszy wybór.

andrusz  Dołączył: 27 Lip 2007
galant napisał/a:
Jeżeli nie masz simlocka w modemie kup po prostu startery simplusa, ery i orange i porównaj jak działa w miejscach, w których korzystasz najczęściej. Koszt niewielki a będziesz miał jasny obraz i łatwiejszy wybór.

Sprawdzałem i modem działa też w Plusie, więc chyba zrobię, jak piszesz :)

kefa  Dołączył: 13 Mar 2008
Ktos sie orientuje kiedy konczy sie promocja dla firm w play 13 miesiecy za polowe abonamentu?

Skocz do: