Crow napisał/a:Zaraz zacznie się wojna. Poprzestańmy na tym, że mam UPSa...
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Ja się nie martwię , ja mam komfort zasilania wprost z elektrowni wiatrowej ,co najwyżej przeszkadzają mi czasami słyszalne w wietrzne dni turbulencję.Enzo napisał/a:Crow napisał/a:Zaraz zacznie się wojna. Poprzestańmy na tym, że mam UPSa...
Jak tak dalej będzie się snuć ten wątek to usłyszymy o prywatnych generatorach prądu bo to co dostawcy oferują spłyca soprany
Pod ten rowerek przydałyby się granitowe podstawki... dla poszerzonej dynamiki i lepiej kontrolowanego basu.Crow napisał/a:Ja sobie dynamo podłączę do rowerku treningowego i w ten sposób zasilę sprzęt grający. Wasze elektrownie i złocone kable wysiądą przy energii wytworzonej naturalną i ekologiczną metodą .
♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫
CytatJedzie facet rowerem i strasznie mu się błotnik koleboce. Zauważa to jeden z przechodniów i krzyczy do niego:
- Ty! Błotnik Ci się koleboce!
- Cooo? - odkrzykuje rowerzysta
- Błotnik Ci się koleboce!!
- Coooooooo!?
- Błotnik Ci się koleboce!!!
- Nic nie słyszę, bo błotnik mi się koleboce!
Pentax: K10D, MX; M2,8/28; FA35/2; M50/1.7; FA50/1.4; M3,5/135; S17-35/2.8-4.0
2*M6: black & silver, 21/1.8; 35/2; 35/1.4; 50/1.5
Sony A7II; FE4/24-70
GoldPhotoYH324+YH430|Cokin|Lowepro|Domke F: 802, 803, 804, 832, 902
Effendi napisał/a:Może ktoś się orientuje dlaczego tak jest?
Effendi napisał/a:Wstępnie zdecydowałem się na Yamahę RX-797
Effendi napisał/a:A może jakieś inne propozycje w tym przedziale cenowym?
me super
Z tego co się orientuję to zbankrutował, ale jego część, pod nazwą Pro Tonsil, podjęła dalszą produkcję. Ta spółka upadła, bo po jej budynki fabryczne zgłosił się przedwojenny właściciel. Teraz całą produkcję przejął Tonsil-meble. Tak więc Tonsil, mimo ekonomicznych niepowodzeń, ciągle powstaje niczym feniks z popiołów. Ciekawe tylko jak to wpływa na jakość produktów...piters1986 napisał/a:Tonsil umarł śmiercią naturalną.
Między innymi seria Diamond 9 się nie błyszczy.Effendi napisał/a:
Wharfedale strasznie się błyszczy...
Effendi napisał/a:Na początku miały być podstawkowe BR-2, ale ponieważ nie mam gdzie ich postawić, to chyba lepsze będą podłogowe
me super
roket napisał/a:Crow, Jakieś foty.
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Nooo .... te cieeenie ... a najlepiej to by wyglądało gdyby zupełnie zgasić światło x-Proket napisał/a:Piękny widok.
Tak bez światła było by zupełnie przyjemniej.Cytat... a najlepiej to by wyglądało gdyby zupełnie zgasić światło x-P
CytatCo!? Że niby mój sprzęt to brzydal?
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250