nie ma mnie w internecie
ukazs napisał/a:po za tym to ma byc prezent na gwiazdkę
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
Rafał | K-3 | 23ltd | 43ltd | 77ltd | P100 | S 17-50 | S 100-300 | 8mm rybka| Metz 50 | Benro
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
Pentagram napisał/a:rbucz, nie to żebym wypominał Ci wiek. Ale od czasu kiedy mieliśmy po 14 lat trochę już wody w Wiśle upłynęło. Teraz 14-latkowie mają zupełnie co innego w głowach.
ukazs napisał/a:.pytałem się o pentaxa czy olympusa--nie nie chcem to jakas firma nieznana..
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-m + AF200SA + podstawowe szkiełka + małe muzeum w szafie
anatol1 napisał/a:indywidualiści - tych cech nie można wymagać od nastolatki
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:mówisz że aż tak się młodzież zmieniła przez 10lat nie uwierzę
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:opiszon napisał/a:mówisz że aż tak się młodzież zmieniła przez 10lat nie uwierzę
pochodz troche do gimnazjum, to i w Swietego Mikolaja uwierzysz...
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.