...
Zaziel napisał/a:Hm no okej, ale konkurs jest na forum pentax więc nie bardzo kminię dopuszczanie zdjęć zrobionych innym systemem ;)
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Zaziel napisał/a:dajcie szansę swojemu systemowi :)
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Bardzo podoba mi sie pomysl z analogowymi zdjeciami. Skoro jestes taki dobry w rozkmince i wujek Dobra Rada, to mozesz poradzisz nam jak mozna dodawac exify do zdjec analogywch? Bardzo chetnie zorganizowalibysmy taki konkurs, ale boimy sie oszustwa.
Ja mam we wszystkich skanach exify. Nawet milo się kiedyś ze mnie śmiał, że mam aparat Noritsu KokiMacRayers napisał/a:Skoro można hełm na drugą stronę wywinąć, to dodanie EXIF-a do skanu nie jest problemem....
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
CytatJa mam we wszystkich skanach exify. Nawet milo się kiedyś ze mnie śmiał, że mam aparat Noritsu Koki
No właśnie zauważyłamMacRayers napisał/a:.. i to jest jedyny aparat jaki jest niedopuszczany w konkursach na naszym forum
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:MacRayers, co Ty taki zarośnięty na tym nowym awatarze?
Dodam jeszcze, że forum Pentaksa jest nie tylko dla użytkowników Pentaksa, ale przede wszystkich dla tych, co mają pentaksową duszę.plwk napisał/a:Zdjęcie to zdjęcie i ważne jest kto stał za aparatem a nie za jakim.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
...
pozdrawiam,
dzerrry
my też.CytatP.S. Ja zawsze zaglądam w exify ;)
Ja też nie, no, ale my inni jesteśmy. Podobno liczy się fotografia, a nie sprzęt. (dodam, że nie cierpię zdjęcia, ktore wygrało).Zaziel napisał/a:więc nie bardzo kminię dopuszczanie zdjęć zrobionych innym systemem
fotonyf napisał/a:Dodam jeszcze, że forum Pentaksa jest nie tylko dla użytkowników Pentaksa, ale przede wszystkich dla tych, co mają pentaksową duszę.
A zdjęcia robią użytkownicy forum, więc...
To jest myśl, ale łączy nas Pentax, a profi super hiper fotografów jest u nas kilku. Więc to byloby nadużycie!Zaziel napisał/a:... więc nazwijcie się Forum FOTY
Nie stać mnie.Zaziel napisał/a:a nie pentax skoro jest taki ch....wy :)
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Zaziel napisał/a:ale konkurs jest na forum pentax więc nie bardzo kminię dopuszczanie zdjęć zrobionych innym systemem ;)
Zaziel napisał/a:... więc nazwijcie się Forum FOTY a nie pentax skoro jest taki ch....wy :)
tref napisał/a:A ja mam Pentaksa, ja mam Pentaksa - nie działa mi AF!
Używam pleśniaka, taszczę średniaka, w ciemni zalewam robaka - nie działa mi AF!
Mam rolkę z metra ciętą, ciemnistą drogę krętą i nie działa mi AF!
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
645 To się nie liczytref napisał/a:Używam pleśniaka, taszczę średniaka
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Zaziel napisał/a:... więc nazwijcie się Forum FOTY a nie pentax skoro jest taki ch....wy :)
Ale żeś się trafnie podpisał nad awatarem.CytatZaziel
pustka
eeeeeeeeeee, wesoły nasz kraj jesttref napisał/a:ch.....wa jest atmosfera w tym kraju smutnych ludzi
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Pozdrawiam
Arti