"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:Powod byl, ze ona byla 'sick'.
fotostopowicz napisał/a:W Dublinie w weekend w godzinach 2.00-3.00 rano takich "sick" znajdziesz całe mnóstwo
radekone napisał/a:Polecam tez serie nocnych fot z Cardiff. Nie ma tu rzygajacych panien ale za to jest duzo dobrych fot:
http://www.flickr.com/pho...z/sets/1391696/
radekone napisał/a:Glosno bylo ostatnio o Polaku, ktoremu sad wlepil grzywne za zrobienie w nocy zdjecia lasce, ktora nawalona jak rosyjski lesniczy wymiotowala sobie gdzies na ulicy.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
pozdrawiam,
Darek
CytatNie rozumiem takich agencji co bronia fotografów. Kocham fotografie ale zachowanie paparatzi oraz street fotografów przekracza wszelkie granice. Powinni oni byc bardzo często kontrolowani. Inna sprawa że tu poszło o terroryzm a to już lekki idiotyzm.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
nie ma mnie w internecie
pozdrawiam,
dzerrry
m5+ canon 35/2, epson r d1 + 21/4, canon p 50/1.2, cv 28/1.9
CytatPolicjanci poradzili mu, żeby używał aparatu cyfrowego. - Powiedzieli, żebym nie robił więcej zdjęć w Śródmieściu, bo to powoduje zamieszanie i absorbuje policję - relacjonuje.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Policjanci poradzili mu, żeby używał aparatu cyfrowego. - Powiedzieli, żebym nie robił więcej zdjęć w Śródmieściu, bo to powoduje zamieszanie i absorbuje policję - relacjonuje.
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
Kosmo napisał/a:ja bym im poradził, by się doedukowali
to nie boli
sylwesto napisał/a:Ciemnota też nie boli - a szkoda.
xrog napisał/a:Ale kogo ciemnego masz konkretnie na myśli?
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").