CytatNigdy sie nie utrafi w gusta wiekszosci przeciez, nie?
Każdy widzi coś innego i myślę, że o to chodzi w fotografii i nie tylko... /moja Żona nie wszystkim się podoba,hihihi...o sobie nie wspomnę.../Doktor_Vincent napisał/a:*jest coś takiego jak prawidłowa ocena zdjęcia? Bo wydaje mi się że nie.
K-5, K 100d + Grip DICAIN/SMC-DA 18-55/SMC-FA 28-70/Sigma 70-300 APO II/METZ 58 AF-1/GOLDPHOTO YH324C + YH 430/POWERLUX FW-2 /Blendy ROTIN okrągłe 5w1, 110cm/Dyfuzor LIGHTSPHERE/Torba TAMRAC Pro 8/Plecak LOWEPRO,kubki,smycze,koszulki...
Przecież tegoroczny kalendarz to w dużej mierze porażka jest!Szumak napisał/a:W moim odczuciu: kalendarze dwóch poprzednich lat podniosły poprzeczkę do takiego poziomu, że mnie osobiście obecny kalendarz nie przekonuje.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
15-35-70 ltd
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
NIe ma takiej opcji w phpBB. Dlatego wrzucam paczke, mozna sobie spokojnie na komputerze obejrzec i zanotowac numerki.izbkp napisał/a:Konstruktywnie do ankiety: bardzo przeszkadza mi, że obok pól do wyboru zdjęcia nie ma chociaż miniaturki.
pozdrawiam,
dzerrry
sądząc po tym, czym nasi streeciarze robią zdjęcia to wydaje mnie się że jest wręcz odwrotniemygosia napisał/a:W zeszlym roku bylo w naszym duzo takich krajobrazow - a w tym nie dosc, ze odmiana, to jeszcze dosc mocno "pentaksowy", jedyny w swoim rodzaju.
dzerry napisał/a:NIe ma takiej opcji w phpBB.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Ja jestem ten, co narzeka na tegoroczny kalendarz. I ciekaw jestem co miałem ewentualnie zrobić podczas których dwóch miesięcy?mygosia napisał/a:Dziwie sie ludziom, ktorzy narzekaja na tegoroczny kalendarz, ale w momencie kiedy mieli 2 miesiace, aby wziac sprawe w swoje rece, to nie zrobili absolutnie nic.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:Ja jestem ten, co narzeka na tegoroczny kalendarz.
Nadsyalajac dobre zdjecia, bo koncepcja kalendarza 2011 juz jest przesadzonaCytat
No ale nic to - kolejny rok przed nami - i wszyscy znow maja okazje, aby sie wykazac.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Nadsyalajac dobre zdjecia, bo koncepcja kalendarza 2011 juz jest przesadzona
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a::?:
Cytat
Ideą konkursu jest wyłonienie najlepszych z najlepszych zdjęć wykonanych przez użytkowników forum Pentax@PL w danym miesiącu. Konkurs odbywa się cyklicznie co miesiąc, a zwycięskie zdjęcia złożą sie na kalendarz P@PL na rok 2011.
pozdrawiam,
dzerrry
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
mygosia napisał/a:matb, mogles zajac sie organizacja kalendarza od A do Z. Zostalo to ogloszone latem:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=25502
Mogles zrobic praktycznie wszystko co bys chcial.
To raz.
izbkp napisał/a:ale szybko dostałem za to burę - więc zamknąłem się w sobie ;)