bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Kolejny TriX odmeldowuje się w lodówce. Kupiłem reklamówkę chemii - wracam do gry :)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
ufff, no to jeszcze zostal Wrocław oraz Sandomierz i powoli bedzie mozna odgwizdac sukces akcji :-)

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Może tak się rzucili na eksploatację tego co dostali, że zapomnieli zameldować? :-?

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
Grupa wroclawska - przesylka dotarla na poczatku tygodnia
problem jest tylko jeden: moj kalendarz

teraz jestem w Rosji, potem w Kazachstanie - troche daleko na szybki wpad do Wroclawia i rozdanie filmow
wracam do Wroclawia 19.12, ale 20-22.12 znow wyjazd (Szczecin).

Jak komus sie nie spieszy, to mozna po 22.12 zalatwic, ale jest tez opcja, ze ktos wpadnie do mnie do domu i rodzinka mu wyda jego filmik - musialbym tylko wiedziec co i dla kogo tam jest

deckard  Dołączył: 01 Lut 2008
Ja bez problemu poczekam.

OK, ale opcja z odbiorem teraz jest dla mnie i rodzinki calkowicie bez problemu tez. Nawet jakby ktos chcial jutro na przyklad, to mam domownika zakotwiczonego na caly dzien.. :-)

To ja mogę jutro po pracy (po 17-tej) pojechać we wskazane miejsce. Będziesz miał jednego pacjenta z głowy. Zamawiałem jedną rolkę trixa. Adres i hasło oraz odzew poproszę na PW.

mian  Dołączył: 07 Lut 2008
To może deckard mógłbyś też przy okazji zabrać moją rolkę. Ja też zamawiałem 1 trixa. Mógłbym odebrać razem z kalendarzem :-)

mian, jasne że mógłbym :mrgreen:

mian  Dołączył: 07 Lut 2008
Super! deckard :-D masz u mnie :-B :-B
No ale umówimy się na nie w innym wątku ;-)

nie ma mnie doma - czy filmiki odebrane?

Kosmo, dopiero teraz zauważyłem wpis w wątku. Potwierdzam odbiór dla siebie oraz mian'a. Oficjalnie chciałbym bardzo podziękować dzerremu oraz Kosmo. Wiszę wam piwo (i to nie jedno na dwóch).

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
temol napisał/a:
Dada i j+ - macie coś przeciwko temu, by paczka przylazla do mnie, a pozniej sie bedziemy umawiac na odbior?
Hehe, teraz to przeczytałem dopiero.
Mam już pudło, teraz je trzeba gdzieś schować głęboko, bo mam cholerną ochotę zaglądnąć do środka :-P

Wielkie dzięki raz jeszcze za organizacje :-B
*puf*

yoghurt  Dołączył: 07 Sty 2009
Czy są jakieś plany co do drugiej edycji tej akcji?

Ex3  Dołączył: 27 Sie 2009
Mam to samo pytanko. Jest szansa że ta akcja się odbędzie w najbliższym czasie czy organizować coś na własną rękę?

yoghurt  Dołączył: 07 Sty 2009
Właśnie bym na fajną maskownicę zapolował :)

No planow zadnych nie ma w sumie. A jesli juz, to ja osobiscie zastanawialem sie nad papierami z silverprint.

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
A jesli juz, to ja osobiscie zastanawialem sie nad papierami z silverprint.

Sa minimalnie niezorganizowani, zamowienie przez strone im nie dziala, trzeba dzwonic. Ale na dwa zamowienia po 300e+ nie mialem nawet drobnej wtopy koniec koncow. Raz mi tylko przytrzymali paczke - ale po telefonie wyslali pospiesznym.

Skocz do: