Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
nemo napisał/a:Prawdopodobnie jakieś 10-15h miesięcznie sprawdzania poczty
Hehe, to się da jakoś zmierzyć? Nie mam pojecia ale wartości pewnie pomijalne, bo ma to być rozwiązanie dodatkowe, tylko do poczty i może aby zajrzeć czasem na pentax@pl ;)pawelek-79 napisał/a:Lepiej określ ilość przesyłanych danych.
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
andrusz napisał/a:PLAY odradzam, używałem kilka miesięcy i mam wrażenie, że wydajność spada z każdym dniem.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
tu jest moja stopa, w którą nie strzeliłem bo nie trafiłem
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
łaj?tref napisał/a:Natomiast moje doswiadczenia z iPlusem są takie - jak sie nie da bardziej, to omijac na kilometr.
tref napisał/a:Natomiast moje doswiadczenia z iPlusem są takie - jak sie nie da bardziej, to omijac na kilometr.
Nie porównywałbym UPC w Polsce do niczego. Mam to nieszczęście, że aktualnie korzystam z UPC. I oceniam go jako najgorszy internet z jakim w ogóle miałem do czynienia w życiu. Biore pod uwage: jakość/cena + obsługa klienta + "przejrzystość" oferty, wygoda korzystania....ogólnie wszystko.pawelek-79 napisał/a:T-Mobile nie był wiele gorszy od mojego netu w UPC w Polsce.
Pentax LX
perl napisał/a:Nie porównywałbym UPC w Polsce do niczego. Mam to nieszczęście, że aktualnie korzystam z UPC. I oceniam go jako najgorszy internet z jakim w ogóle miałem do czynienia w życiu.
perl napisał/a:Z mobilnego internetu, chyba celowałbym w Play [jakosc/cena].
Nie wiem jak sobie ten cały Play działa, ale skoro śmiga na antenach Plusa, to chyba nie jest najgorzej
Może i są bezkonkurencyjni jeśli chodzi o cenę, ale co z tego jeżeli nie oferują prawdziwie mobilnego internetu.nemo napisał/a:aby czasem awaryjnie skorzystać z netu w terenie
galant napisał/a:Ale jeżeli chodzi o awaryjność tego chińskiego producenta to nie ma się czego obawiać, stosunkowo niewiele wymaga napraw w ciągu 2 lat od zakupu.
CytatEra, bo wolałbym zapłacić więcej, ale mieć zasięg wszędzie. Wszakże po to jest internet mobilny :)
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
galant napisał/a:Usługi mobilnego internetu świadczą wyłącznie na swoich antenach. Jeżeli nemo szuka mobilnego internetu to Play odpada, ponieważ nie spełnia warunku: nemo napisał/a:
aby czasem awaryjnie skorzystać z netu w terenie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
a to przepraszam, nie wiedziałem :)galant napisał/a:perl napisał/a:Z mobilnego internetu, chyba celowałbym w Play [jakosc/cena].
Nie wiem jak sobie ten cały Play działa, ale skoro śmiga na antenach Plusa, to chyba nie jest najgorzej
Usługi mobilnego internetu świadczą wyłącznie na swoich antenach.
Pentax LX