er_es  Dołączył: 26 Maj 2009
Może by spróbować złapać na tych fotkach ruch, dynamikę...
Wielu osobom bema tak się kojarzy. Może jakaś rozchlapana kałuża, trochę dymu spod tylnej osi, chmura piasku na pierwszym planie...
Takie tam :mrgreen:

[ Dodano: 2009-12-16, 19:37 ]
popo76, gdyby nie możliwość offtopowania to chyba nie podobałoby mi się to forum tak bardzo. Korzystam z kilku innych tematycznych (nie foto) i wszystkie mnie koszmarnie drażnią tą swoją dbałością o ciągłość tematu. Zrzygać się można. Przepraszam za ostre słowo (można).

koralik  Dołączyła: 16 Sty 2009
Na jakiej masce jaka plama :shock: Chłopaki kobiety są piękne i delikatne i nie powinny być fotografowane na jakiejś kupie żelastwa :mrgreen:

Er_es ja jestem wprost zachwycona chyba zacznę częściej wątki zakładać :mrgreen:

A może jakieś inne pomysły oprócz nagich kobiet ?? ;-)

No i zarżnęłaś temat. Bez nagich kobiet to nikt już tu nic nie napisze :)

No dobra piszcie sobie o nagich kobietach ale do tego prosze jakieś inne konstruktywne pomysły :))

popo76  Dołączył: 05 Lut 2008
Może jakaś stara fabryka? (co by tło fajne złapać ;-) ). Jakiś ładnie oświetlony most?
Dołączę się do pomysłu er_es'a i dynamiki trochę poproszę :-P . Może jakieś panoramowanie? ;-)
Umyć auto (łącznie z oponami) i wziąć jakiś pojemnik z wodą, żeby można opłukać opony po jeździe. W plecaku filtr polaryzacyjny ;-)

no polar obowiązkowo :)
teraz tylko jakaś fajna fabryka potrzebna ;P
Ja jeszcze myślałam o złomowisku :)

Stara fabryka może mieć wadę w postaci braku prądu elektr. a przydałaby się jakaś lampa ale może być nieźle.

Er_es i ani słowa o kabietach na masce ???? 8-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
koralik napisał/a:
Ja jeszcze myślałam o złomowisku

Ze starą beemką się dobrze komponuje :mrgreen:

er_es napisał/a:
a przydałaby się jakaś lampa
Od biedy można wykorzystać błyskową z jakimś parasolem. Tyle, ze K100D nie ma trybu bezprzewodowego i trza skołować kabelek albo jakiś wyzwalacz radiowy ;-)

[ Dodano: 2009-12-16, 21:14 ]
plwk napisał/a:
Ze starą beemką się dobrze komponuje :mrgreen:
:-B :mrgreen:

To nie jest stara beemka :))

koralik napisał/a:
To nie jest stara beemka :))
Czyli jak widać, nie tylko stare się sypią :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Psujesz mi koncepcję, już widziałem rozgrzany olej tryskający z nieszczelnych połączeń przewodów zgniatarki :-/

Plwk przepraszam :-? ale jak byś chciał to może znajdziemy jakąś starą beemke do zezłomowania i zrobimy sobie pentaxowy zlot na złomowisku :mrgreen:

shap  Dołączył: 06 Kwi 2007
er_es napisał/a:
Model i charakter auta ma znaczenie natomiast kolor to chyba na tym etapie nie jest istotny.

jak nie ważny kolor, jak ważny

Kolor zielony :)) Butelkowa zieleń dokładniej :)

Mój pomysł to samochód na mokrym bruku (po deszczu), odbijają się światła pobliskich latarń, w tle kamieniczki czy coś takiego...

Też o tym myślałam tylko do tego też musi być fajne miejsce mo Myszków się nie bardzo nadaje :P Wiesz bo byłeś ;)

koralik napisał/a:
Kolor zielony :)) Butelkowa zieleń dokładniej :)

jak chcę czarny, czarny samochodzik... niedługo gwiazdka...

A może z żółtym paskiem ?????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skocz do: