weiss77  Dołączył: 18 Paź 2008
Ja od zawsze fascynowałem się tematyką Czernobyla, może w końcu wybiorę się do Prypeci. Zwłaszcza Oko Moskwy jest interesujące, nawet osoby mieszkające na tym terenie nie mają pojęcia do czego były przeznaczone te konstrukcje.

Palacz  Dołączył: 12 Gru 2008
TomaSzSz napisał/a:
Im więcej się świata poznaje tym bardziej można dojść do wniosku, że nie jest taki poukładany, a przepełniony tajemnicami o których istnieniu chciano by nie mówić. Mój dziadek w czasie II Wojny światowej widział białego jelenia wielkości konia z porożem hmm 4-5m. Bajka opowiadana wnuczkom, ale kto wie... ;-)

to ja całe stado widziałem na terenie wojskowym nie daleko Wilgi to było kilkanaście lat temu na wycieczce rowerowej więc jak by co mam świadka :)

TomaSzSz  Dołączył: 04 Lip 2007
Palacz, i jak wrażenia ? ;-)

dany  Dołączył: 30 Wrz 2008
TomaSzSz napisał/a:
Im więcej się świata poznaje tym bardziej można dojść do wniosku, że nie jest taki poukładany, a przepełniony tajemnicami o których istnieniu chciano by nie mówić. Mój dziadek w czasie II Wojny światowej widział białego jelenia wielkości konia z porożem hmm 4-5m. Bajka opowiadana wnuczkom, ale kto wie... ;-)

Też widziałem białego jelenia :-) Niestety bez poroża :-(

malyglod  Dołączył: 11 Lip 2007
Jeleni albinos?

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
bardzo często jak jestem u swoich rodziców, to widuję białego jelenia, więc nie wiem co w tym dziwnego :roll:

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
opiszon, i też bez poroża.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
SeizeThePicture, poroże leży zazwyczaj zaraz obok

:mrgreen:

(ale nic nie ściemniam :!: tak jest na prawdę - biały jeleń i obok jego poroże- mój ojciec to konserwatysta :-P (o dziadku nie będę opowiadał, ok ;-) ) )

pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
dany napisał/a:
Też widziałem białego jelenia

A to przypadkiem nie jest łoś?

a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
Raczej łoszak :-)

szczypiorrr  Dołączył: 10 Sie 2007
Właśnie próbuję dojść, skąd przyszło to zimno za oknami. W Wierchojańsku w Jakucji -45 st. C właśnie...

pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
szczypiorrr napisał/a:
W Wierchojańsku w Jakucji -45 st. C właśnie...

Ale w domu, czy na dworze? :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Czas zamknąć okienko w ubikacji.

radekone  Dołączył: 20 Maj 2009
Zawsze sie mozna ogrzac w lodowce.

a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
Jak w tym kawale o Radiu Erweań :mrgreen:

Skocz do: