Pozdrówka!
Biba
gezeb napisał/a:Nie wiem jak w innych ( inne LCD ) ale w K10/20 to 4x optymalnie .
Pozdrówka!
Biba
CytatNie wiem jak w innych ( inne LCD ) ale w K10/20 to 4x optymalnie .
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:optymalna, to taka, która daje odwzorowanie pixeli jak najbliże wartości 1:1
gezeb napisał/a:opiszon napisał/a:optymalna, to taka, która daje odwzorowanie pixeli jak najbliże wartości 1:1
A tam , dla mnie optymalna to taka na której potrafię ocenić czy trafiłem , a czy to jest 1:1 czy nie , to już inna bajka
Pozdrówka!
Biba
Biba napisał/a:to znaczy się, że 100 proc. powiększenia, to x32 lupka na ekraniku?
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
zbyllu napisał/a:Biba napisał/a:to znaczy się, że 100 proc. powiększenia, to x32 lupka na ekraniku?
Raczej nie.
Najlepiej otworzyć w kompie zdjęcie 1:1 i jednocześnie porównać na wyświetlaczu korpusu.
Pozdrówka!
Biba
Biba napisał/a:czy maksymalne powiększenie na LCD w apie to odpowiednik 100 proc. na monitorze, czy tez nap. 200 albo 333?
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
zbyllu napisał/a:Najlepiej otworzyć w kompie zdjęcie 1:1 i jednocześnie porównać na wyświetlaczu korpusu.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:To miałoby sens przy jednakowej wielkości pikseli monitora i wyświetlacza aparatu.
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
plwk napisał/a:zbyllu napisał/a:Najlepiej otworzyć w kompie zdjęcie 1:1 i jednocześnie porównać na wyświetlaczu korpusu.
To miałoby sens przy jednakowej wielkości pikseli monitora i wyświetlacza aparatu.
Pozdrówka!
Biba
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Można spróbować na rawie, który na pewno był ostry, znaleźć powiększenie po przekroczeniu którego obraz robi się mniej ostry.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF