radekone napisał/a:Na poczatek mozna zaczac mowic kliszak zamiast analog
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
tylko że w pionie jest to podzielone ale w poziomie nie, przez co np. po lewej stronie jest tytuł artykułu a po prawej jest połowa innego i właśnie to sprawia wrażenie bałaganu, ale to tylko subiektywne wrażenie i nie wiem czy inni też tak to odbierają.morosa napisał/a:Zamierzony - preferuje strukturę "gazetową".
Yashica Mat124, Canon 100d
Yashica Mat124, Canon 100d
jorge.martinez napisał/a:Ja wolę inne określenie: pleśniak
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
nie lis, tylko panda.Cytatlis 3.5.5
pozdrawiam,
dzerrry
CytatNa terenach występowania pandy małej w potocznym języku chińskim jest ona nazywana hǔo hú (火狐), co dosłownie oznacza ognisty lis. Jednakże ta nazwa jest stosowana także na określenie zwykłego lisa. W wyniku pomyłki dosłowne angielskie tłumaczenie tej nazwy (firefox) znalazło się na stronie internetowej Wellington Zoo zamiast nazwy właściwej (red panda, lesser panda). Tłumaczenie to wybrano jako ostateczną nazwę przeglądarki internetowej Mozilla Firefox, co stało się źródłem niekończących się sporów na temat jej właściwego znaczenia, skrótu czy wyglądu logo.
No reason to get excited.
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Niby tak, ale na obrazku jest lis (i przyznaje to nawet projektant).dzerry napisał/a:nie lis, tylko panda.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
CytatMa ktoś pomysł na logo i favicone?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
- a mógłbyś wykonać rzut ekranu, ponieważ nadal jest dwukolumnowy, tylko tak nie łamie, jak na początku.Thadeus napisał/a:Zgłaszam Buga w projekcie...