plwk napisał/a:Chyba na czele Dancer i Venice.
Ż jest P... p.
boso
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
Mam ciężki gust i odmienne priorytety.
Pozdrawiam
Michał
K10D+Sigma10-20+Pentax50-135
Manfrotto055XProB+804RC2
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Kurcze, w pracy mi zablokowali serwer Jarka z obrazkami.
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
Gwiazdor napisał/a:zablokowali serwer Jarka
No ładnie. A żebym to ja chociaż tam wrzucał jakieś sprośności...gezaj napisał/a:mam niestety to samo
gezaj napisał/a:ale znając zdolności naszych pentaxowych forumowych informatyków na pewno jest jakieś na to "lekarstwo"
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
opiszon napisał/a:gezaj napisał/a:ale znając zdolności naszych pentaxowych forumowych informatyków na pewno jest jakieś na to "lekarstwo"
proszsz
www.unblock.me
CytatYour organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time.
Reason:
The Websense category "Proxy Avoidance" is filtered.
URL:
http://www.unblock.me/
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Gwiazdor napisał/a:Your organization's Internet use policy restricts access to this web page at this time.
Reason:
The Websense category "Proxy Avoidance" is filtered.
URL:
http://www.unblock.me/
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię