j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Mrówka napisał/a:
Ciesz się, że teraz. Ja mam maturę w maju i nadal nie wiem, jak ruszyć z tematem. Znaczy wiem, ale lenistwo bierze górę.
Bierz się teraz, w te święta, przed sylwestrem. Najlepszy termin. Później będzie tylko trudniej. "Za chwilkę", "jutro", brrr. Na 12h przed prezentacją nie miałem jeszcze nic + nie przeczytaną książkę i zgubiłem płytę z filmem, który miałem omawiać :roll:
*puf*

Doktor_Vincent  Dołączył: 04 Lip 2009
Reklamę przerabiałem, w zależności od podejścia może być trudniejsza od fotografii albo znacznie łatwiejsza, osobiście uważam temat za niewdzięczny. Propaganda... matth, się na tym lepiej zna :-D Trzeci przykład też jest bardzo szeroki i można w nim poszaleć i jednocześnie się naciąć. Wszystkie strasznie ambitne, jak byś wybrał coś prostszego to nawet mógł bym ci pomóc nieco bardziej doraźnie, a co do piwa to mieszkasz we Wrocku więc czuję się zobowiązany ;-)

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
luhso napisał/a:
Scharakteryzuj i oceń specyfikację i funkcję języka reklamy

specyfikę i funkcje ;-)

p.s.
zeby nie bylo watpliwosci - specyfikację masz w komputerze a język reklamy pełni więcej niż jedną punkcję

luhso  Dołączył: 22 Maj 2008
tatsuo_ki, zmęczony byłem.
Więc? Jakieś sugestie, propozycje literatury? (Zwracam się od osób mających pojęcie).

Doktor_Vincent, Jak najbardziej! To ja się zwrócę do Ciebie z chęcią wzięcia pomocy...

Doktor_Vincent  Dołączył: 04 Lip 2009
No to wsio na PM :-B

Skocz do: