Od pewnego czasu jestem lekko skołowany (i chyba niejestem sam) z tymi fotoprezentacjami i jakoś niemogę znaleźć konkretnych "uregulowań" w tej materii na forum
Sam już niewiem do końca co gdzie i kiedy wrzucać, Niby pisze w "regulaminie"
tylko jeden topic dla jednej sesji - czyli fotki z jednego miejsca, ale w różnym czasie robione też się zaliczają i można takie wsadzać do już zaczętego swojego tematu?
czy tylko jedna sesja znaczy dokładnie jeden dzień czy nawet godzinę w danym miejscu czy tam z danymi osobami i tyle?
Dla przykładu machnę temat "zwierzęta pod czas ostatniego spaceru" to tylko wrzucam zdjęcia z teg odanego dnia i basta czy mogę doklejać systematycznie fotki z kolejnych swoich spacerów lub nawet wizyt w zoo?
lub
jak kiedyś (w przyszłości bardzo ogległej zapoewne:)zrobię sesje portretową np. w jakiś ruinach a póxniej z tydzień później lub miesiąc np. w studio to czy to wszystko podpada pod jeden stworzony już mój topic czy należy otwierać kolejne tematy o już konkretnych nazwach (Mania w ruinach a później Malwina w studio?)
itp.
ajm konfjuz
dzięki za wyjaśnienia
------------[EDIT]----------
jedyne co znalazłem to :
Cytat
Nowym pomysłem na prezentacje i dyskusje o zdjęciach mają być tworzone przez Was wątki. Jeden wątek to jedna sesja. Wszyscy mogą brać udział w dyskusji, która ma na celu podnoszenie umiejętności poprzez konstruktywną krytykę forumowiczów.
Bardzo prosimy o tworzenie tematów w odpowiednich działach tematycznych.
chodzi i o rozwinięcie tego co wytłuszczone
dzikęki i już gitary nie zawracam
-----------[EDIT 2] -----------
wstyd, wygrzebałem TAKI który chyba jest o tym samym co ja piszę, ale tam temt umarł i dalej niema rozwiązań