Jarek Dabrowski napisał/a:Pod warunkiem, że dostawca sygnału nie paruje kart z dekoderami. Nie wiem, jak jest w N-ce.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Pentax
Pewnie zależy gdzie - ale chyba u wszystkich naszych operatorów nie da się, będzie działać tylko na ich sprzęcie. A nawet jak Ci dadzą możliwość, to i tak musi to być autoryzowane urządzenie z HDCP , czyli nie może mieć możliwości zgrywania. Bez HDCP nie wyświetlisz HD (wszystkie urządzenia w zestawie muszą mieć HDCP). Oczywiście można to obejść, jak wszystko, ale jak już tak ktoś chce, to czy nie lepiej (łatwiej) wypożyczyć film w wypożyczalni TPB ?izbkp napisał/a:A nie można używać własnego tunera z dyskiem, lanem, usb etc? Np
K200d. Już nie mam czasu się uczyć.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Ale ciągle pewien symbol :). Użyłem jako pojemnika na serwisy :).izbkp napisał/a:TPB to już historia ;)
K200d. Już nie mam czasu się uczyć.