4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Iza napisał/a:Czy można to w miarę szybko załapać, czy jest to raczej skomplikowane?
Iza napisał/a:Lepiej użyć TeX-a czy LaTeX-a?
Iza napisał/a:także w niedalekiej przyszłości magisterkę (również z wzorami i ilustracjami).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
No wiem, do tej pory z niego korzystałam i chyba tak pozostanie.spirit napisał/a:Wzory szybko i sprawnie wychodzą z OO Math
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
MZ-5n + Fg, FA28-70, Sunpak MZ440AF-PT
Flexaret VI
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Sam sie zastanawialem nad skladaniem ksiazki w lateksie,
dzerry napisał/a:kazdy naglowek tworza recznie, ustwiajac za kazdym razem czcionke, pogrubienie i odstep. Ten sam odsetek przechodzi na nastepna strone za pomoca wielu enterow. Widzialem juz reczne robione spisy tresci, reczne listy, tabelki z dorysowanymi recznie liniami, recznie robione stopki za pomoca pola tekstowego, itd.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Bez przesady. Amatorski sklad, wiec i ksiazka to zadne wywzanie dla drukarni nie bylo. Juz wydalembix napisał/a:To spytaj się w drukarni/wydawnictwie w jakim formacie przyjmują. Bo są takie które tylko w Lateku, a inne go w ogóle nie znają.
pozdrawiam,
dzerrry
bix napisał/a:
To spytaj się w drukarni/wydawnictwie w jakim formacie przyjmują. Bo są takie które tylko w Lateku, a inne go w ogóle nie znają.
spirit napisał/a:bix napisał/a:
To spytaj się w drukarni/wydawnictwie w jakim formacie przyjmują. Bo są takie które tylko w Lateku, a inne go w ogóle nie znają.
Do drukarni oddaje się format zamknięty, nie ma chyba problemu z wypuszczeniem PDFa z LaTeXa?
K10D | MZ-5n | MZ-M