baqers  Dołączył: 10 Kwi 2008
Gdzie dostanę ramki na slajdy we Wrocławiu
Siems,

wykonałem swoją pierwszą rolkę slajdu, i jestem z niej mega zadowolony :mrgreen:

Tylko mi Rossman nie zaramkował mimo wyraźnej prośby, a w sobotę chciałbym je pokazać.

Nie wiecie gdzie kupię ramki we Wrocaławiu ( po za Daniłowskiego - to wiem, że tam chyba będą), i to najlepiej jutro lub w czwartek?

Albo jak ktoś z was ma 37 na zbyciu, chętnie odkupię.

Pomóżcie :roll:

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
nie masz wielkiego wyboru - albo pojedziesz na Daniłowskiego (sam wiem jak ciężko tam teraz dotrzeć, najgorsza możliwa lokalizacja chyba..) albo na Odrzańskiej - powinni mieć, ale po pierwsze zapłacisz jak za zboże, a po drugie - z zasady ten sklep się odradza, z racji wyjątkowo antypatycznej obsługi.

Ehh. Właśnie. Tragiczna lokalizacja sklepiku Daniłowskiego i tragiczne ceny na Odrzańskiej :-| Ale mają oddział w Arkadach, zapytam, może mnie nie przestraszą.

A jeszcze loteria związana z trafieniem w obecność Pana Piotra .hmm, kiepsko :-|

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
guerilla napisał/a:
albo pojedziesz na Daniłowskiego (sam wiem jak ciężko tam teraz dotrzeć, najgorsza możliwa lokalizacja chyba..)
baqers napisał/a:
ragiczna lokalizacja sklepiku Daniłowskiego
Was j**.....! Ten sklep jest świetnie zlokalizowany. Fantastycznie wręcz. Kompletnie nie rozumiem tego narzekania :-P

no no, zwłaszcza jak się mieszka na krzykach :P

:evil:

Przy okazji. matb, nie wiesz, czy dostanę tam ramki?

baqers napisał/a:
zwłaszcza jak się mieszka na krzykach
Ale to nie moja wina, ani nie Piotra wina, że ktoś zechciał mieszkać na Krzykach zamiast na Karłowicach :-P
baqers napisał/a:
czy dostanę tam ramki?
Dawno nie zaglądałem, ale kiedyś nie było więc Piotr zamawiał i potem były Chyba CSy. Albo ramki były zawsze, tylko nie było pojemników?
Ramki były też w Agfie na Jedności.

radekone  Dołączył: 20 Maj 2009
Sie mi przypomnialo.. W zeszlym roku szukalem ramek w Czestochowie. Jak zapytalem w punkcie 'u jakiegos znanego fotografa' to mi powiedzieli Panie, tego juz sie nie produkuje, nigdzie pan tego nie kupi..
Tak to u niektorych cyfra uposledza postrzeganie swiata :-)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
radekone napisał/a:
Tak to u niektorych cyfra uposledza postrzeganie swiata

O tak, klękam za kazdym razem gdy wyzwolę migawkę mojego 30-letniego MX-a. Przecież już dawno powinien przestać działać. To tak jakbym rozmawiał z duchami zmarłych przodków.

To że reakcje chemiczne w błonie filmowej przestały zachodzić z chwilą wejścia na rynek d40, to nawet nie ma co wspominać :-)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
radekone napisał/a:
Jak zapytalem w punkcie 'u jakiegos znanego fotografa' to mi powiedzieli Panie, tego juz sie nie produkuje, nigdzie pan tego nie kupi..

Pod namiotem w Bieszczadach, jak powiedzialam,z e w gorach, to ja slajdy trzaskam, to pan z troska w glosie mnie ostrzegl, ze tego juz nikt nie wola...

mygosia, a co to za namiot był? Albo co za pan w tym namiocie?
No, chyba że tajemnica - w takim razie nie było pytania.

matb, nooo... ja z Soltysem mialam swoj namiot, a ten pan z rodzina mial swoj - nasz byl rudy ;-)

Pan mial Sony Alfe. I gdzies kolo Kielc mieszkal.

Wiecej nic nie wiem, bo tylko kilka zdan zamienialismy przy posilkach :-)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
mygosia napisał/a:
Pan mial Sony Alfe. I gdzies kolo Kielc mieszkal.

Taki fotograficzny samiec alfa?

jorge.martinez, oj nie... W OGÓLE to nie byl typ samca alfa.

A moze po prostu mam inne preferencje ;-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
a ten pan mieszkał w namiocie, czy stawiał namiot :-P (bo nie wiadomo jakie on ma preferencje :-P )

:-) jutro będę wiedział. Na jedności tak samo nie po drodze ;/

Nie jego wina. Hmm, może zostanę do soboty i na giełdzie będą?

Thadeus  Dołączył: 21 Mar 2008
Hmm mi sie wydaje ze widziałem w E-Agfie

Co wy tak na sklepik na Przybycha narzekacie - blisko mam akurat 2 minuty z roboty :)

Thadeus, a gdzie robisz? Ja mam jakieś 6 do 7 minut piechotą z pracy. Chyba, że autobusem przystanek podjadę, to wtedy ciut szybciej.

[ Dodano: 2010-01-13, 23:42 ]
A! I sklep nie jest na Przybyszewskiego, ani nawet na pl. Daniłowskiego. Tylko na Kasprowicza.

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
Taki niebieski z szyldem agfa (i to staaary szyld).

Skocz do: