tatsuo_ki napisał/a:kzachert, a później będą kalendarze: portret, street, krajobraz, itp. ?...
KP | K-3II | K10D | GRII | DA16-45/4 | HD DA20-40/2.8-4 | HD DA15/4 | HD DA35/2.8 Macro | HD DA40/2.8 | HD DA70/2.4
MZ-5n | P50/1.7 | P80-320/4.5-5.6
Flickr
kzachert napisał/a:Zgoda, lecz w przypadku kalendarzy dobiera się charakter zdjęcia do pory roku, czyż nie?...
Pozdrawiam
Arti
pozdrawiam,
dzerrry
Arti napisał/a:Czy dopuszczamy dyskusję nad zdjęciami? Bo o ile w trakcie wydaje mi się to złym pomysłem, to może po głosowaniu, bo ja czasem chciałbym się dowiedzieć coś o focie.
KP | K-3II | K10D | GRII | DA16-45/4 | HD DA20-40/2.8-4 | HD DA15/4 | HD DA35/2.8 Macro | HD DA40/2.8 | HD DA70/2.4
MZ-5n | P50/1.7 | P80-320/4.5-5.6
Flickr
kzachert napisał/a:Czy chodzi o to, że do kalendarzy wybieramy zdjęcia również głosując na nie?
dzerry napisał/a:Przypominam, że najlepsze prace wyłonione we wszystkich konkursach miesięcznych złożą się na nasz kalendarz 2011.
nie ma mnie w internecie
matth napisał/a:Też, chociaż ciężko było mi wybrać ścisłą trójkę.. 5 byłoby łatwiej
Arti napisał/a:Czy dopuszczamy dyskusję nad zdjęciami? Bo o ile w trakcie wydaje mi się to złym pomysłem, to może po głosowaniu,
No reason to get excited.
dzerry napisał/a:Arti, po konkursie, jak najbardziej
ulro napisał/a:I nie wiem czy trzeba czekać aż na koniec głosowania.
Pozdrawiam
Arti
CytatŻeby innym nie sugerować, nie wpływać itp. Niech każdy sięgnie do swojej estetyki czy do czego tam chce sięgać.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:p.s. przyznajcie się, kto na moje głosował?
No reason to get excited.
pozdrawiam,
deckard
N
dream yourself a dream come true
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super