http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
"Living is easy with eyes closed"
SMC-M 50/2
K1000 - spsuty :(
C40D, EF 17-40/4 L, EF 100/2.8
Jabłuszko :D
W Ankh-Morpork panowała demokracja, jeden człowiek - jeden głos. Człowiekiem tym był Lord Vetinari...
baksiq napisał/a:Super. Zastanawia mnie tylko jedna sprawa, dlaczego w tytule strony jest "countdown" skoro przy odświeżaniu liczba się zwiększa....
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:to taki GX-1S (DS2) będzie chyba musiał kosztować max 2000 zł z obiektywem
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Mam nadzieję, bo w serwisie powiedzieli mi, ze jak padła płyta główna w moim DS, to koszt naprawy wyniesie ok.2000zł
awakqwq napisał/a:Zastanawiam się czy to wielkie wydarzenie to przypadkiem nie będzie premiera K100D w wersji Samsung Taki GX-K100D
Juz niedługo będzie tu kadyszka
Samsung GX-1S, D-Xenon 18-55mm f/3.5-5.6, Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD, Sigma EX 28-70 f/2.8 DF
Pentax AF-330FTZ, Velbon DX-888, Metz 30B3, trzy Kingstony, plecak Cobra, torba Mekko
argawen napisał/a:awakqwq napisał/a:to taki GX-1S (DS2) będzie chyba musiał kosztować max 2000 zł z obiektywem
Mam nadzieję, bo w serwisie powiedzieli mi, ze jak padła płyta głowna w moim DS, to koszt naprawy wyniesie ok.2000zł
PZ1, KX i kupa szkieł
argawen napisał/a:Mam nadzieję, bo w serwisie powiedzieli mi, ze jak padła płyta głowna w moim DS, to koszt naprawy wyniesie ok.2000zł
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:Ale trzymam kciuki, zeby tak jednak nie bylo!
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
awakqwq napisał/a:(może na reszcie lustra cyfrowe spadną poniżej 2k)
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
chemik źle mnie zrozumiałeś, ja nie mam nic przeciwko zastanawiam się po prostu nad taką możliwiością i tyle. Dla mnie ważna jest kompatybilność z obiektywami manualnymi i duży wizjer, a czy logo będzie Samsung czy Pentax (pod warunkiem że Samsunga mozna zauważalnie taniej kupić ) jest mi obojętne i kupię Samsunga. Logo liczy się tylko wtedy gdyby aparaty były w tej samej cenieCytatCzemu nie - ja jestem za. Choć sprzętu narazie nie zmieniam - 1S spełnia moje oczekiwania
l_uka a czy zakupiony aparat był kupowany w Polsce (z uwzględnieniem opłat) i czy był to zestaw z Kitem, czy samo body??l_uka napisał/a:he?? ja deela w marcu kupilem za 1800, wiec troche nie rozumiem tego nareszcie...
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
awakqwq napisał/a:a czy zakupiony aparat był kupowany w Polsce (z uwzględnieniem opłat) i czy był to zestaw z Kitem, czy samo body??
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Samsung GX-1S, D-Xenon 18-55mm f/3.5-5.6, Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD, Sigma EX 28-70 f/2.8 DF
Pentax AF-330FTZ, Velbon DX-888, Metz 30B3, trzy Kingstony, plecak Cobra, torba Mekko
chemik napisał/a:A przynajmniej fajnie jest pogadać z ludźmi, którzy twierdzą, że na świecie jest tylko C (siarka) lub N (azot)
CytatNo Panie Chemik - C to węgiel...
chemik napisał/a:Co do cen to ja w wyjątkowej promocji w MM dostałem 1S za 2200 zł
l_uka napisał/a:kupiony w Polsce, z gwarancja od apollo. Z tira tez nie spadl - zapewniam. Poszedlem do sklepu i kupilem - dokladnie to w aster-foto, ktore mijam co najmniej dwa razy w tygodniu. Samo body - kit kosztowal tyle co i teraz, czyli ok 500pln.