http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
karmazyniello napisał/a:Nic się nie zapisało na negatywie, najmniejszej plamki światła![]()
(...)
Ech, normalnie nie wierzę, nie wierzę, nie chcę wierzyć![]()
alkos napisał/a:Kosmo napisał/a:"Bargain" 70-79% of original condition.
Poczytaj z innych zrodel o wycenie w KEH - zazwyczaj jest mocno zanizona. No i co to wlasciwie znaczy 80% stanu? Ze brakuje 20% aparatu czy ze jest lekko podrapany?
modern art = i could do that + yes, but you didn't
karmazyniello napisał/a:Jakby się na blogu dłużej niż 3 dni zdjęcia nie pojawiały tzn. że wyjechałem do Sankt Petersburga za pewnym Colą, który mi go łaskawie sprzedał po niższej cenie![]()
Ech, normalnie nie wierzę, nie wierzę, nie chcę wierzyć![]()
Kosmo napisał/a:a jak tylko analogiem ktoś robi, to i tak nie ma sensu taki priorytet wg mnie
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
karmazyniello napisał/a:Faktycznie, aparat jest funkiel nówka. 4 rolki przebiegu.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:
Wyczuwam sarkazm![]()
modern art = i could do that + yes, but you didn't
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
matth napisał/a:tańczący zakopał się w zenitach, sixach i innym popularnym sprzęcie i nie chce nic ambitnego dotknąć nawet
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:karmazyniello, i co z tym fudżikiem? Podniosłeś go z kolan?
nie ma mnie w internecie