andy68  Dołączył: 11 Wrz 2008
nakładka na viste?
mam mozliwosc zrobic (prawie darmowy/legalny) upgrade mojego systemu w pc, na windows 7 zdaje sie ze wszystko dostane na plytkach, pytanie jest czy da sie to zrobic bez ponownej instalacji pozostałego oprogramowania i czy w ogóle warto to robic

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
można, trochę to trwa ale ładnie się zamienia vista w 7. warto to zrobić jak najbardziej, najlepszy system z jakim miałem do czynienia od win 3.11

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Win 3.11 nie był systemem, o ile mi wiadomo.
Ale to tylko takie czepialstwo, wiem, o co Ci chodzi. :-)

dzieki za odpowiedzi, tez wiem o co chodzi z 3.11 ale 7 na oczy nie widziałem a strasznie wszyscy chwala, kupiłem della w pazdzierniku z vista teraz moge zrobic darmowy upgrade
wystarczy sie zarejestrowac na stronie della (płace tylko koszty przesyłki), promocja jest niestety do konca stycznia, zauwazyłem ze stronka jest w jezyku polskim wiec w polsce mozna tez zrobic darmowy upgrade

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Jak dają za darmo, to bierz. Najwyżej Ci się nie spodoba (bo koszty przesyłki chyba nie zabijają).

juz to zrobiłem,cena przesyłki nie zabija, jedyne 12L la porównania w sklepie czy na ebayu powyzej 70L

TomaSzSz  Dołączył: 04 Lip 2007
PiotrR napisał/a:
Jak dają za darmo, to bierz. Najwyżej Ci się nie spodoba (bo koszty przesyłki chyba nie zabijają).

u mnie wyszły te koszty 30E...uro :shock: :evilsmile: .

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
powiem od siebie, że windows7 sprawuje się u mnie ZACNIE!

TomaSzSz napisał/a:
u mnie wyszły te koszty 30E...uro :shock: :evilsmile:

zwróć uwage że w stanach nawet przesyłka darmo, heh oni to zawsze z górki :evil:

TomaSzSz  Dołączył: 04 Lip 2007
Oni zawsze mają lepiej.. ;-) Życie.

Skocz do: