bobek  Dołączył: 26 Mar 2008
gatto-nero mysle ze za bardzo sie skupiasz na tym...zrob fotki w roznych mijscach w plenerze, wyproboj rozne perspektywy - ty sie nauczysz czegos i wybrac z czego bedziesz mial.. ;-)

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
mcgyver napisał/a:
Wsadzić go do szuflady :mrgreen:

A poważnie - szafa a raczej jej wnętrze mogłaby być dobrym tłem.

gatto_nero  Dołączył: 06 Cze 2009
matth, dokładnie tego wszystkiego szukam - różnych pomysłów - nawet szalonych. W trakcie krótkiej sesji już nie będzie na to czasu, lubię różne punkty widzenia realizować i sprawdzać.

Użyć wnętrza domu tak, wnętrza czegoś co jest na mieście,
jedynie studia wnętrza nie mogę użyć :)

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
A może położyć na ławce w parku? Zwykle są podobnych rozmiarów.
A jak chesz żeby było ładnie to można sfocić z nartami albo wiosłem od kajaka.

[ Dodano: 2010-02-02, 18:14 ]
Może coś pokombinować z rozpostartymi ramionami. Jak mistrz Leonardo dowiódł wzrost człowieka równa się mniej więcej rozpiętości jego ramion - to by było bardziej ambitne 8-)

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Słupki odgradzające jezdnię od ulicy, sygnalizator świetlny, wiata przystanku autobusowego, latarnia (ale to ryzykowne ;-) )... trochę tego jest.

mcgyver, albo np ktoś po coś sięgający przy lodówce :)
Enzo, pomniejszające wystawy sklepowe i powiększające krawężniki.

Miejsce + poza
Osoba sięgająca sygnalizatora świetlnego albo czytająca rozkład jazdy na przystanku

Szkoda że nie ma w tym romantyzmu :D Wezme najpierw w sygnalizatorze okrągły czerwony zamienię na serce

bobek  Dołączył: 26 Mar 2008
gatto-negro, A co nakladke zrob z papieru z wycietym sercem i bokeh bedzie w serca... :mrgreen: i masz z tym sygnalizatorem super fote ;-) tu jak to zroibc :mrgreen: :mrgreen:

jitt  Dołączył: 07 Mar 2008
na allegro czasem jest pudełko zapałek, bo to standard
a do serwisu randkowego?

kilo cukru? :mrgreen:

jitt napisał/a:
kilo cukru?
Może lepiej worek cementu :-P

belzebub  Dołączył: 05 Sty 2010
Schody. Tylko nie na wprost, ale lekko pod kątem (z boku).
Można dobrać romantycznie w parku (autdor) lub patriotycznie na Zamku Królewskim (indor).

Dobrze też, żeby było więcej punktów odniesienia (np. standardowy kundel, rower, Ferrari), ludzie są bowiem czasem dziwni w swoich porównaniach i skojarzeniach.

A jak już musisz standardowo, to dobrym punktem odniesienia są meble i meblościanki.

kapsel  Dołączył: 13 Lis 2008
a może taką scenę upozorować, jak u krawca (albo producenta trumien ha!) przy mierzeniu klienta i wmontować w to zbliżenie na rękę krawca (albo producenta trumien) trzymającą centymetr, żeby każdy mógł sobie odczytać.

gatto_nero napisał/a:
Szkoda że nie ma w tym roma

kapsel napisał/a:
a może taką scenę upozorować, jak u krawca (albo producenta trumien
:-P

Jak już coś zrobisz to wrzuć bośmy ciekawi czy nasze rady się przydadzą 8-)

Maluch z szyberdachem i na stojąco, to jest to! :mrgreen:

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
na tle drzwi, zamkniętych w futrynie
takie drzwi wejściowe zwykłe np do pokoju

chyba najłatwiej się do tego odnieść

kilo cukru też dobre, zawsze ktoś może napisać pod spodem "jestem taki słodki" :mrgreen:

Witam Panowie - przyszedłem poinformować. Na sesję miałem niewiele, 30 minut a udały się max trzy ujęcia, robiłem to nie swoim aparatem i do wczoraj walczyłem o te zdjęcia. Fizycznie ich nie posiadam. Chciałem pokazać ale nic nie wywalczyłem. Dzięki za idee, pozdrawiam i życzę wiele światła.

Skocz do: