http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Poszukaj instrukcji serwisowych
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
kefa napisał/a:mam zaplecze ale nie mam wiedzy
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
generalnie zainspirował mnie temat o tym kozaku co to sobie zrobił luszczankę. Nie mam takich aspiracji chociaż pojęcie o mechanice i projektowaniu jakieś tam mam a i kolega ma dostęp do cnc (notabene fotograf), osobiście lubię również modelowanie 3D, więc na razie chciałbym sobie poczytać i zorientować w temacie, ciekawi mnie konstrukcja. Ciekawe na ile ta książka byłaby przydatnathrackan napisał/a:
Może ten temat sprawę załatwi :)
36. WWW
m5+ canon 35/2, epson r d1 + 21/4, canon p 50/1.2, cv 28/1.9
podrzuc zrzut ekranu. Z wątku o literaturze zrobił się o problemach z moim blogiem czy ktoś łaskawie może to wydzielić?a_czacha napisał/a:Zjadło Ci połowę imienia na stronie
na pewno kosztować będzie mnie duużo czasu, nie o pieniądze w tym wszystkim chodzi Od słów do czynów daleka droga myślę, że pieniądze rozłożone długim w czasie sprawią, że ten aparat wcale nie będzie taki drogi. Jestem pokoleniem cyfrowej deski kreślarskiej a tam pieniądze liczy się tylko za zużyte kW. Obawiam się tylko jednego żeby nie wyszło z tego coś na styl radzieckich kopii zagranicznych aparatów.Carlos Cruz napisał/a:wlasnorecznie zrobiony aparat moze cie kosztowac duuuzo
niech się epson z leica no i nikonem tym zajmują mnie ujmuje mechanika tych aparatów:-)Carlos Cruz napisał/a:
A moze domowa transplantacja cyfrowych bebechow, do klasycznego dalmierza
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Stachu napisał/a:Zwężający się miech jednak nie jest tak łatwo zrobić.
MZ-5N|K-5"|K100DS|X10
FA43|FA24-90|FA100-300|F28|F24-50|F70-210|DA18-135|DA14|Jupiter K 135/3.5|SB-24|
VW Kafer 1200/68'