Tekst podpisu
mily napisał/a:dlaczego nie lubie u nich sprzedawac.
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Cytatirytuje mnie allegro
rychu napisał/a:Widzę w stopce jaszike, więc nie sprzedałeś, bo na pl.rec.foto ktoś się okropnie skarży na sprzedawcę Mata.
pozdrawiam,
dzerrry
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Powiem krótko: DUŻA jest ta prowizja!zenza napisał/a:Ciekawe jaka jest prowizja tych z Alledrogo jak bym wystawił sprzęt za 1800 zł ?
szkło w połowie pełne
Tekst podpisu
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
asklop napisał/a:czy wy przypadkiem troche nie przesadzacie
Mamy teraz wolnosc wyboru i kazdy robi co uwaza za stosowne, Allegro tez. Nie mam zamiaru ich bronic, bo tez pare rzeczy za ich posrednictwem sprzedalem i prowizje zaplacilem, ale moga zarzadac prowizji jaka im przyjdzie do glowy. A my mozemy po prostu u nich nic nie wystawiac.
To tak jak ze sklepem za rogiem, jak za drogo to ide do innego, no chyba, ze nie mam wyboru.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
K-5, Ricoh Kr-10M; 35-70/3.4-4.5, 28/3.5, M50/1.7, M85/2, Sigma 17-70/4, Tamron 70-300/5.6, Sigma 50-500/4-6.3; Fuji E900, TC-E3ED, Regula 740-2, Manfrotto 719digi, Celestron C5, Optolyth 22-60x70, Nikon HG 8x32
zenza napisał/a:Ciekawe jaka jest prowizja tych z Alledrogo
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Marzenia się spełniają - kadyszka
http://picasaweb.google.co.uk/jakubchojnowski
jakub_chojnowsk napisał/a:Ja sprzedalem przedwczoraj rower za 405 zł i z wystawieniem oplaty kosztowaly mnie 19 zł, 25 gr.. Juz chyba wiecej nei bede tam sprzedawał nic, przeciez to zdzierstwo okrutne:D:D: pozdrawiam
Cambo