tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
MacRayers, Boże uchowaj... k200 z kitem za 2600 PLN? :-P
w dodatku na jednej półce z heretykami? :evilsmile:
oburzające...

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Sierpień 2008 roku, takie były ceny.

MacRayers  Dołączył: 07 Wrz 2008
Ceny, ceny. To nie problem - ja chcę tyle obiektywów na półce w sklepie za rogiem. ;-)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Jak bułeczki wymacane w supermarkecie i na bieżąco wypiekane w hucie :-)

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
Cytat
Gdzie znajdę taki sklep w Polsce ?

jak wszystko dobrze pójdzie i Apollo wytrwa w postanowieniu, to wkrótce taki widok ujrzysz w wawie, w MM :)

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Kapar napisał/a:
i Apollo wytrwa w postanowieniu

Apollo postanowiło zrezygnować z wyłączności na dystrybucję Pentaksa?

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
Kapar napisał/a:
Cytat
Gdzie znajdę taki sklep w Polsce ?
jak wszystko dobrze pójdzie i Apollo wytrwa w postanowieniu, to wkrótce taki widok ujrzysz w wawie, w MM :)
To znaczy ceny będą wyższe i podawane w euro? :->

GrzehooFR  Dołączył: 08 Sie 2007
Jasiek Matacz w Krakowie uslyszalem dokladnie te same slowa z ust sprzedawcow w 3 roznych sklepach fotograficznych:/
To delikatnie mowiac, malo odpowiedzialne zachowanie dystrybutora, ktoremu, jak nikomu innemu, powinno zalezec na sprzedazy swoich produktow i propagowaniu ich wsrod klientow.

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
Jak się jakimiś lampkami i zegarkami handluje, to można i na aparacikach dorobić. Oczywiście w myśl zasady "mało roboty duża prowizja". Kiedyś chyba handlowca potrzebowali do Pentaksa, jakoś tak na ćwierć etatu... :lol:

gebi  Dołączył: 05 Maj 2006
W pracy kupili nam jakiś czas temu lampki biurkowe w Ikei (ostatnio znalazłem od nich pudełko i okazało się, że są z Apollo). We wszystkich czterech egzemplarzach w naszym pokoju wypadają szybki (nie da się ich przykręcić porządnie), w dwóch padły włączniki (kawałek złożonego na cztery papieru niby załatwia sprawę). Generalnie badziewie.
Niech jednak lepiej przyłożą się do sprzedaży Pentaksa, a lampki i mp3-ójki zostawią w spokoju.

MiQ27  Dołączył: 17 Wrz 2007
Może lepiej niech oddadzą Pentaksa komu innemu do dystrybucji, bo jeszcze z krajowych egzemplarzy zaczną wypadać soczewki i psuć się wyłączniki...

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
gebi napisał/a:
Niech jednak lepiej przyłożą się do sprzedaży Pentaksa

narazie to przykladaja sie do sprzedazy nokii, czajnikow, agd, dlugopisow i linijek :-/

Jamjumetley  Dołączył: 10 Sie 2009
A czy przypadkiem ktoś nie proponował już pisma do Pentaksa w sprawie dystrybutora? Takiego "donosu"? ;)

sinster  Dołączył: 08 Mar 2009
zakładam, że widzieliście najnowsze plotki?? :)

nowe Da* SDM i K-x2 :)

[ Dodano: 2010-02-09, 19:09 ]

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
DA* 10-16/4?

WANT!

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Widzieliśmy na poprzedniej stronie.

Przepraszam, widzieliśmy ale w plotkach ;-)

sinster  Dołączył: 08 Mar 2009
a to przepraszam na gorąco tak wkleiłem :) niedawno stałem się posiadaczem sigmy 10-20 a tu taka niespodzianka ... gdybym wiedział bym się zastanowił ... zobaczymy ... ale ważne, że coś rusza

romeoad  Dołączył: 02 Lis 2009
Jasiek Matacz napisał/a:
Pytam o Pentaxa a oni mówią że nie sprowadzają z racji na nieodpowiedzialne zachowanie dystrybutora, że mogą mi sprowadzić na życzenie ale nie ponoszą odpowiedzialności za towar i jego reklamację z racji na zachowanie importera/serwisanta.

Jak importerem/dystrybutorem była Gdyńska Fototechnika to sklepy odpowiadały tak samo na zapytania o pentaxy.

LysyRudy  Dołączył: 10 Sty 2010
dystrybucja Pentaxa faktycznie kuleje ja w Toruniu to tylko widzę na półkach produkty sony potem nikon canon i inne dziwne wynalazki, a nie każdy lubi kupować przez neta

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
sinster napisał/a:
niedawno stałem się posiadaczem sigmy 10-20 a tu taka niespodzianka ... gdybym wiedział bym się zastanowił ... zobaczymy ... ale ważne, że coś rusza

Spokojnie, jak zobaczysz cenę tego szkła, to zapewne nie będziesz żałował.

Skocz do: