Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
pozdrawiam,
dzerrry
CytatPoza tym, jak zwykle nikt nie zwraca uwagi na kategorie nie-niusowe, gdzie jak zwykle jest bardzo duzo ciekawej fotografii i zadnego "epatowania" czymkolwiek.
dzerry napisał/a:kategorie nie-niusowe, gdzie jak zwykle jest bardzo duzo ciekawej fotografii i zadnego "epatowania" czymkolwiek.
dzerry napisał/a:Moze w tym roku uda sie komus w koncu zrozumiec, ze jaki swiat, takie newsy?
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:material z wloskiej rzezni.
120 | 135 | APS-C
A jak inaczej pokazac smierc? Jeszcze a propos serii z ukamieniowania. Kiedys, dawno temu, prowadzilem akcje w obronie kobiety z Sudanu, ktora zostala skazana na ukamieniowanie za "cudzolostwo". Zbierajac podpisy na ulicy, uderzylo mnie, ze ludzie nie zdaja sobie w ogole sprawy czym jest ukamieniowanie! Dla ludzi smierc w zamieszkach to abstrakcja wyrazona w liczbach beznamietnie cedzonych przez prezentera wiadomosci...jorge.martinez napisał/a:Nie potrzebuję widoku rozłupanej czaszki albo ciała leżącego we krwi, by do mnie dotarło, że świat jest pełen konfliktów, tragedii, a ludzie umierają.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:A jak inaczej pokazac smierc?
dzerry napisał/a:Dla ludzi smierc w zamieszkach to abstrakcja wyrazona w liczbach beznamietnie cedzonych przez prezentera wiadomosci...
120 | 135 | APS-C
jorge.martinez napisał/a:Nie wiem czy każdy jest gotowy na poznanie takiej prawdy.
CytatNie jestem też pewien, czy gazety w naszym kraju, by się zdecydowały taki materiał puścić na swoich łamach.
dzerry napisał/a:A jak inaczej pokazac smierc? Jeszcze a propos serii z ukamieniowania. Kiedys, dawno temu, prowadzilem akcje w obronie kobiety z Sudanu, ktora zostala skazana na ukamieniowanie za "cudzolostwo". Zbierajac podpisy na ulicy, uderzylo mnie, ze ludzie nie zdaja sobie w ogole sprawy czym jest ukamieniowanie! Dla ludzi smierc w zamieszkach to abstrakcja wyrazona w liczbach beznamietnie cedzonych przez prezentera wiadomosci...
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
dzerry napisał/a:A jak inaczej pokazac smierc?
iczek napisał/a:Toć to międzynarodowy konkurs PROFESJONALISTÓW !!!