wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
alkos napisał/a:
A jak obrabiasz czikpisy?


Bardzo łatwo, choć czasochłonnie - mielę ręcznym blenderem po troszeczkę. Kilo hummusu robię godzinę, ale jak zrobię... Paaaanie.

Lubicie? To przygotuję na Wasz przyjazd :D

Ale się oftop zrobił.
 

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
wojtekk napisał/a:

Bardzo łatwo, choć czasochłonnie - mielę ręcznym blenderem po troszeczkę.


Ale bierzesz z puszki czy namaczasz suchy?

wojtekk napisał/a:
Lubicie? To przygotuję na Wasz przyjazd :D


Uwielbiamy, ale niekoniecznie taki fartowny :-P
 

wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
alkos napisał/a:
Ale bierzesz z puszki czy namaczasz suchy?


Z puszki? Czy ja jestem jakimś... jakimś... imitatorem kucharstwa? :D U mnie się nie je z puszki. Namaczam suchi. Mmmmm.

alkos napisał/a:
Uwielbiamy, ale niekoniecznie taki fartowny :-P


Oj tam, cicho, popierdzimy razem. :D
 

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
wojtekk napisał/a:
Namaczam suchi


No to pewnie za krótko (a gotujesz po namaczaniu? tak pytam...) Stąd efekty specjalne :-P
 

wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
alkos napisał/a:
No to pewnie za krótko. Stąd efekty specjalne :-P


Całą noc się moczy. Nie peniaj. Kulka Wojtuś zna swój stuff. :p
 

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
A propos tematu wątku:
Cytat
Czy ktoś próbował Delty 3200 w Xtolu 1:2?

Ciekawe, jak by się pierdziało po takim zestawie.

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach