Polar  Dołączył: 12 Mar 2007
Euro 2012
Co prawda to dopiero za piec lat ale bedzie wiele fajnych tematow do focenia
No i moze zbuduja te autostrady :lol:

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Szok :shock: Nie liczyłem, że się uda, ale fajnie :-D Wprawdzie kibic ze mnie jak z koziej pupy akordeon, ale dla naszego pięknego landu to super informacja!

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
Cytat
No i moze zbuduja te autostrady
taa na pewno całe 30 cm

dpodlejski  Dołączył: 23 Kwi 2006
Ale podatki podniosą żeby było za co budować :evilsmile:

My to się k... potrafimy cieszyć :evil:

[ Dodano: 2007-04-18, 12:04 ]
A ja mam nawet hasło pentaxowców do skandowania na Mistrostwach Europy:
ME Super!
;-)

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Ja tam sie ciesze, bo super stadion nam zbuduja w krainie latajacych nozy jakim jest Letniewo ;-) Co znowu oznacza, ze moze Chorzow i Warszawa straca monopol na stadionowe koncerty ;-)

dz.

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
O kufa...
No to porażka na całej linii. Tego się obawiałem, będzie wstyd jak zwykle (pamiętacie wybory Miss World?).

dpodlejski  Dołączył: 23 Kwi 2006
Co Ty, ten nowy stadion będzie we Włoszczowej, Gosiewski już załatwia. :evilsmile:

asklop  Dołączył: 22 Kwi 2006
Michu napisał/a:
O kufa...
No to porażka na całej linii. Tego się obawiałem, będzie wstyd jak zwykle (pamiętacie wybory Miss World?).

nie no bez przesady. Jakby nasi tylko odpowiadali to by byla dupa, ale jak z nami Ukraincy beda decydowac to bedzie zupelna жопа

Nie wierzę. :shock: Wątek idzie do ignora, odebraliście mi całą radość. Dzięki, chłopaki. To ja się nie dziwię, że u nas się nic nie udaje.

asklop  Dołączył: 22 Kwi 2006
bEEf napisał/a:
Nie wierzę. Wątek idzie do ignora, odebraliście mi całą radość. Dzięki, chłopaki. To ja się nie dziwię, że u nas się nic nie udaje.

bEEf nie podawaj sie, zawsze musza sie znalezc jacys malkontenci :-P

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Kurcze - jeszcze nic się nie dzieje, a już narzekają :evil:
Mnie Euro 2012 ani ziębi, ani parzy - jak każdy sport [z wyjątkiem szeroko pojętego jeździectwa i curlingu ;-) ]. Ale na razie się ciszę. Na narzekania będzie jeszcze ewentualnie czas.

regis  Dołączył: 30 Gru 2006
wszystkie imprezy na zachodzie polski ( chyba żeby było bliżej na ukrainę) wiec polska wschodnia spadnie z B do C może tylko drogi jakieś zrobią. Albo lotnisko we włoszczowej np. i wtedy na wschodzie zupełnie nic nie trzeba będzie robić :evil:
(tak mieszkam na wschodzie) :evil: :evil:

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
mygosia napisał/a:
na razie się ciszę
Ja też proponuję wyciszyć wszelkie emocje i poczekać parę lat na podsumowanie.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006

bEEf, nie placz!!!!!

Ja sie bardzo ciesze!!!! KOCHAM PILKE NOZNA!!!! JEEEEE!!!!!!! EURO W POLSCE!!!!

YUPI!!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-B :-B :-B :-B :-B :-B

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Mnie tam cieszy - maja wybudować ładny stdion w Gdańsku (w zasadzie między Gdańskiem a Sopotem, ale co to zaróżnica ;-) )

Polar  Dołączył: 12 Mar 2007
bEEf dla nas to jeszcze jeden plus z tej imprezy bo my sa w srodku, wracam do tych drog :lol:
Polacy to taka nacja ze trudno im dogodzic, ma byc Euro u nas to zle, nie bylo by u nas tez zle. Osobiscie nie rozumiem tego marudzenia :-/

Slava  Dołączył: 25 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
Co znowu oznacza, ze moze Chorzow i Warszawa straca monopol na stadionowe koncerty

Nie przesadzaj -macie choćby Openera na Babich Dołach. A to, że koncerty odbywają się w Wawie to na pewno nie kwestia stadionu (stadion Legii jest malutki), tylko organizatorów.

[ Dodano: 2007-04-18, 13:14 ]
A co do Euro, to zasadniczo się cieszę

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Sceptycyzm: jesteśmy tylko uzupełnieniem, finały na Ukrainie.
Optymizm: Jeśli mecze grupowe będą organizowane tak jak do tej pory, to oznacza, że drużyny będą grały w Wawie i Gdańsku na zmianę. Zatem... liczę na autostradę WWA-GDA. Przez Olsztyn rzecz jasna.
Ogólnie nie ma się za bardzo co podniecać, zobaczymy co faktycznie oprócz stadionów powstanie, ale też cieszyć się należy, bo szansę rozwoju dostaliśmy. Może się coś ruszy.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Co sie nie ma podniecac? A czym w zyciu czlowiek ma sie cieszyc jak nie np. sportem?

Moim zdaniem to jest wystarczajacy powod, zeby dzis wieczorem uczcic ten sukces dobrym piwem w gronie przyjaciol!

Drogi sa po to, zeby dojechac bezpiecznie np. w miejsce urlopu :mrgreen: , stadiony po to, zeby ogladac na nich wspaniale mecze. Pamietajmy, ze infrastruktura to tylko srodek a nie cel!

:-B :-B :-B :mrgreen: :mrgreen: :-D

Skocz do: