Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
nie ma mnie w internecie
pikolo napisał/a:test k-x na dxomark.com
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
Proponuję Tumblr.tatsuo_ki napisał/a:co do technicznej strony jeszcze jest taka opcja, że można założyć bloga na wordpressie (na ten przykład) i po prostu ustalić admina, kilku edytorów i pozapraszać ludzi, żeby byli autorami artykułów (admin - wiadomo, może wszystko, edytor - publikuje posty i je edytuje, autor - tworzy posty, ale nie może ich publikować; to tak gwoli wyjaśnienia).
mnie się wordpress bardzo spodobał, a jak wykorzystamy opcję full service (płatną), to otrzymamy bardzo przyjemną platformę i na pewno konfigurowalną do tego stopnia, by porządnie to wszystko wyglądało.
domenę można wtedy dowolną dobrać swoją drogą.
K200 / Grip / DA 18-55mm ALII / DA 55-300mm / Falcon 500mm ST / Helios 44M-4
| Pentax programA | Smena 8M | Pudełko po ciastkach | Zeiss Tessar 2.8 |
Thadeus napisał/a:MacRayers, powie Ci ze ich metoda jest do d... bo nie wie jakiej metody używają i zapewnie ich program grzebie w rawie bo nie ma dostępu do kodu źródłowego. I tyle z nim pogadasz :)
kaSetka z zabawkami
Pesymista = optymista z doświadczeniem życiowymThadeus napisał/a:No ale ja pesymistą jestem
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Rafi napisał/a:Nie widzę żadnej reakcji, więc czy naprawdę moja propozycja z końca poprzedniej strony (u mnie przynajmniej tak się wyświetla), tj. fotesty.pl nikomu nie odpowiada?
tatsuo_ki napisał/a:co do technicznej strony jeszcze jest taka opcja, że można założyć bloga na wordpressie (na ten przykład)
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
MacRayers napisał/a:DXOLabs, to potentaci i mają świetnie udokumentowane co robią i jak (i tylko na RAW oczywiście).
Czekałem na ten test.... nawet nie wiecie jak bardzo...
komtur napisał/a:Smuci mnie, że autor testu Alfy porównując ją z k-x usiłuje udowodnić, że gorsze jest tak naprawdę lepsze, tylko głupie pospólstwo tego nie widzi.
MacRayers napisał/a:Nie wiem co Arek odpowie,
kaSetka z zabawkami
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
K-5IIs+*16-50+77/1.8+43/1.9+dualKit+Metz58; Mz10+kit; duże chęci - mało czasu - brak zdolności