Pozdrawiam
Kiedyś tu będą zdjęcia
PENTAX k200D; PENTAX DA 3,5-5,6 18-55 AL II, PENTAX DA 4-5,6 50-200, MC HELIOS 44K-4 2, PENTAX F 1:1,7 50; TAMRON 28-105 4-5,6 AF IF; Lensbaby 2.0
Jak robi się zdjęcia? ;)
CytatJa się ustawia wygaszanie postów?
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
rozważ taka opcje do normalnej redukcji wkręcasz filtr 58 mm z którego uprzednio wykręciłeś pierścień zabezpieczjący i pozbyłeś się szybki [sam pierścień]. robiłem to z fitrami konwersyjnymi byłej DDRDzidziu napisał/a:Redukcje dostępne w sklepach mają dla mnie za "krótki" gwint o średnicy 58 - za mało zwojów.
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
Pozdrawiam
kacperAs napisał/a:ten twoj tokarz to wielkiej klasy fachowiec
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
kacperAs napisał/a:ale jest to pracochłonne przy przestawianiu ustawień tokarki
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
LysyRudy napisał/a:na starych tokarkach to wyższa szkoła jazdy te tabelki i w ogóle
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kiedyś tu będą zdjęcia
PENTAX k200D; PENTAX DA 3,5-5,6 18-55 AL II, PENTAX DA 4-5,6 50-200, MC HELIOS 44K-4 2, PENTAX F 1:1,7 50; TAMRON 28-105 4-5,6 AF IF; Lensbaby 2.0
Jak robi się zdjęcia? ;)
LysyRudy napisał/a:na starych tokarkach to wyższa szkoła jazdy te tabelki i w ogóle
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
no może trochę jak zaliczałem poszczególne urządzenia w szkole tzn strugarkę, frezarkę a na końcu tokarkę to ta wydawała mi się najtrudniejsza. Zawsze bałem się, że coś źle ustawiłem a najbardziej nie lubiłem załączać automatycznego posuwu. Takie wspomnienia z lat szczenięcychMeggido napisał/a:Odrobinkę dramatyzujesz
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250