guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
@Leszeg - najgorsza będzie lodówka której już nigdy nie uda się zapełnić..

ale mam nadzieję że starczy dla wszystkich

nipen  Dołączył: 08 Sty 2008
Dzięki, Leszek za propozycję. Z moich wyliczeń wynika, że w przypadku realizacji pełnego zamówienia, mam Ci przelać łącznie równowartość 96.15 funta po kursie dnia plus koszty przesyłki (łącznie z Twoimi kosztami). Potwierdź, czy wszystko się zgadza :).

Leszek  Dołączył: 08 Lis 2009
nipen napisał/a:
Dzięki, Leszek za propozycję. Z moich wyliczeń wynika, że w przypadku realizacji pełnego zamówienia, mam Ci przelać łącznie równowartość 96.15 funta po kursie dnia plus koszty przesyłki (łącznie z Twoimi kosztami). Potwierdź, czy wszystko się zgadza :).

przelew pewnie pójdzie dopiero jak dostaniemy potwierdzenie od zamawiającego, tak że na razie spokojnie z tym przelewem do mnie.

radekone  Dołączył: 20 Maj 2009
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ag6ng28e0zGwdHhnemtJMnZNMy15dVdaR24wMTBqS3c&hl=en

To jest lista z kwotami ile i kto.
Wszystko w funtach, kwota zawiera cenę filmów, przesyłkę do mnie do pracy ubezpieczoną na tysiaka oraz opłatę akonto kuriera do Wrocławia z niewielką rezerwą. Jeśli faktycznie wyjdzie trochę za dużo, to resztę zwrócę guerilli i będzie na znaczki ponieważ ja już nie będę mieć nic wspólnego z rozsyłaniem paczek po Polsce. Wtedy pałeczkę przejmie właśnie guerilla i to z nim będziecie się rozliczać za haracz dla Poczty Polskiej.

Z wpłatami możecie poczekać do poniedziałku (jak kto chce) kiedy już będziemy wiedzieć czy neopanów wystarczyło dla wszystkich w takiej ilości jaką zamówiliśmy. Jeśli nie wystarczy i dostanę zwrot z fujilab to mamy dwie opcje: albo rezygnacja z zamówienia albo możecie się obkupić w tanie Delty 400-120 (1.86 za sztukę), które to akurat wyprzedaje Ilford bo im się źle wydrukowały papierki :mrgreen: Ale o tym pogadamy jak nam dadzą znać ze sklepu.

Mój adres paypalowy podeślę wszystkim na PW.

Transport najprawdopodobniej szykuje się na 28 Marca bo akurat wtedy wynaleziony przeze mnie kurier wyjeżdża do Polski, ale to jeszcze potwiedzę.

W sprawie przelewów.. mam taką nieśmiałą prośbę abyście przy ich dokonywaniu zwrócili uwagę na sprawę prowizji - paypal kasuje jakiś procent i jeśli nie zapłacicie tej kwoty wy - będę musiał zrobić to ja :-P Dla mniej doświadczonych z paypalem: można wybrać opcję 'prezent' i wtedy pojawia się pytanie, czy sam chcesz zapłacić tę prowizję, przynajmniej ja tak robiłem.

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
radekone, nie otwiera mi się ten dokument Googla.

Ijon napisał/a:

17,48 funta dla Ciebie ;-)

Wysyłajcie tylko jako "prezent" pieniądze, jest najmniejsza prowizja chyba..

guerilla napisał/a:
Ijon napisał/a:

17,48 funta dla Ciebie ;-)

Wysyłajcie tylko jako "prezent" pieniądze, jest najmniejsza prowizja chyba..

wszedłem na paypala i nigdzie nie widzę takiej opcji, może jakaś podpowiedź?

Leszek napisał/a:

wszedłem na paypala i nigdzie nie widzę takiej opcji, może jakaś podpowiedź?

wyślij pieniądze-> krewni/znajomi-> prezent - chodzi o to żeby koszty były przez nas płacone, nie radekone ;-) Jest 2,5 funta opłaty od moich 85 w moim wypadku

bowie  Dołączył: 12 Mar 2010
Szkoda, że się spóźniłem, bo bym skubnął trochę 160s i 160c. Co prawda już dawno nie robiłem na kolorze, ale jak ogłosili koniec pro 160, to spojrzałem na zdjęcie żonki i córy stojące na komodzie i mi się zatęskniło za tym pięknym oddaniem skóry i piękną zielenią...
gratuluję kolejnej udanej akcji

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Kasa poszła

mian  Dołączył: 07 Lut 2008
Ode mnie też już poszło.
34.46 + prowizja dało okrągłe 36.00 GBP.

screwdriver  Dołączył: 22 Mar 2007
Pieniążki wysłałem :-B

danio  Dołączył: 15 Lis 2006
Poszło -£197,42 GBP
Wysokość opłaty:
-£7,90 GBP
Kwota netto:
-£205,32 GBP (równa się -903,94 PLN)

Troszkę sobie liczą tej prowizji :(

pieniądze za mnie i kolegę "nipen" poszły na konto

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
Poszło jako prezent czyli w sumie 36funciaków:-)

deckard  Dołączył: 01 Lut 2008
Poszło jako prezent.

bowie  Dołączył: 12 Mar 2010
chętnie bym obejrzał jak wygląda zamówienie za 5 tysiów :mrgreen:
koniecznie wrzućcie fotkę

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Jest może jeszcze ktoś, kto nie zapłacił i do kogo mógł bym się podłączyć z przelewem? Niestety nie mam PayPala.

nipen  Dołączył: 08 Sty 2008
Dzięki, Leszek za przelew w moim imieniu. Czekam na dalsze informacje odnośnie realizacji zamówienia. Pozdrawiam.

Paffcio  Dołączył: 29 Maj 2006
Stachu napisał/a:
Jest może jeszcze ktoś, kto nie zapłacił i do kogo mógł bym się podłączyć z przelewem? Niestety nie mam PayPala.

Stachu, zobaczymy co da sie zrobic ;-) Pisze PW

Skocz do: